Podanie o zmiane egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Podanie o zmiane egzaminu

Postprzez lelu » poniedziałek 17 marca 2008, 11:20

czesc,
sytuacja zmusza mnie do napisania podania do dyrektora WORD o przeniesienie terminu (mam praktucznie o tejsamej godzinie poprawke egzaminu nz studiach i egzammin na prawko ;]).

Tylko ni chuchu nie wiem jak to podanie powinno wygladac, probowalem szukac w google jakiegos przykladu ale lipa.
Pytam, bo nie mam ochoty sie przejechac i zmarnowac ~3 godzin na darmowe przejechanie sie do WORDu i nic nie zalatwic

Jesli ktos moglbys walnac ogolny zarys takiego pisma bede wdzieczny

pozdro
lelu

Postprzez olivcova » poniedziałek 17 marca 2008, 11:30

Termin mozna zmienic u pani w okienku w Word, bez podania i bez opłat.
olivcova

Postprzez lelu » poniedziałek 17 marca 2008, 13:41

hmm, na pewno ?;) bo pytalem w osrodku i powiedziano mi, ze trzeba napisac podanko do dyrektora.. ale dzieki za info postaram sie to jakos sprawdzic ;)

pozdr
lelu

Postprzez olivcova » poniedziałek 17 marca 2008, 15:36

Termin zmienia sie tylko w okienku bez podan ale..
biorac poprawke na długi czas oczekiwania na egzamin moga Ci dac za miesiac lub wiecej kolejny i tutaj byc moze słuszne byłoby podanie o przyspieszenie a co w podaniu, łopatologicznie opisac sytuacje i poprosic o przyspieszenie.
Ja bym poszła z podaniem na wypadek wszelki ale zaczełabym od wizyty w okienku, zawsze cos wolnego maja tylko trzeba dobrze zagadac :wink:
olivcova

Postprzez lelu » poniedziałek 17 marca 2008, 21:43

tak też właśnie pomyślałem ;)
Napisałem podanie. Myślisz, że takie uzasadnienie wystarczy ?

"Proszę jednocześnie o możliwe jak najszybsze wyznaczenie terminu w którym mógłby się ów egzamin odbyć. Zależy mi na czasie, a sytuacja w której się znalazłem wyklucza jedynie jeden dzień mojej niedyspozycyjności."
lelu

Postprzez olivcova » wtorek 18 marca 2008, 09:28

Proponuje zrobic atak na okienko w pierwszej kolejnosci i z oczami psa, heheh poprosic :lol:
Ja zapisujac sie na drugi dostałam termin odległy jak galaktyka, zle zaczełam bo od afery :lol:
poszłam do koordynatora a jak wrociłam do okienka to miła dziewczyna nagle znalazła termin o 3 tyg. wczesniej niz proponowała za pierwszym razem ( metoda dobra ale nerwy mi zszarpali) dlatego sugeruje okienko i poprosic pania jak człowieka wyłuszczajac problem, wiadomo, ze jak da za miesiac czy dwa to zdajacy od nowa kase bedzie wykladac na jady przed egzmianem a tu student moze nie miec jej za wiele na ładowanie w jazdy.
A terminy zapasowe maja zawsze dla awanturnych jak ja albo dla ludzi w szczegolnej sytuacji.
olivcova

Powrót do Egzamin na prawo jazdy