5 dodatkowych godzin jazd?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

5 dodatkowych godzin jazd?

Postprzez eScobar » czwartek 19 czerwca 2008, 14:47

Witam,

Mam pytanie do wszystkich forumowiczów. Piszę w sprawie mojej dziewczyny. Mianowicie moja dziewczyna zdawała niedawno kilka egzaminów na prawo jazdy. Na pierwszy egzamin jej nie dopuszczono, bo zapomniała wziąć ze sobą okularów, a ma wyszczególnione, że miała jeździć w okularach. Do kolejnych dwóch egzaminów już ją normalnie dopuszczono, ale miała z obydwu wynik negatywny. Później skończył jej się termin testów (0.5 roku) i w Poniedziałek zdawała po raz kolejny testy. Mam więc teraz takie pytanie. Jeśli zdawała dwa razy, a raz ją nie dopuścili to znaczy, że jeszcze raz może zdawać normalnie, a później jak nie zda w razie czego to będzie zmuszona do wykupienia sobie dodatkowych 5 godzin jazd w ośrodku szkolenia? Jak to dokładnie wygląda? Będę wdzięczny za informacje.

Pozdrawiam.
Nie musimy spaść nisko...możemy wszystko!
eScobar

Postprzez lukker » czwartek 19 czerwca 2008, 15:03

przepisy mówią o 3 niezdanych- czyli powinna sie zapisac teraz na ten następny bez problemów.
lukker

Postprzez bruno666 » czwartek 19 czerwca 2008, 17:40

Zgadza się.
Jakbym 3 razy nie przyszedł to znaczy, że muszę kupić 5 godzin jazdy? Raczej BILOBIL wyciąg z miłorzębu. :D
...
bruno666

Powrót do Egzamin na prawo jazdy