Arkusz przebiegu egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Arkusz przebiegu egzaminu

Postprzez opel_corsa » piątek 28 listopada 2008, 13:31

Właśnie tak sobie przeglądam ten arkusz no i zastanawiają mnie te dwie rubryki z Oceną (P/N). Dlaczego są aż dwie rubryki z Z1 i Z2? Chodzi mi tu głównie o część "Jazda w ruchu drogowym". Czy to chodzi o to, że jeżeli jest jedno N to jest zaliczone, a jeżeli dwa N obok siebie to wtedy to skutjuje przerwanym egzaminem? I zastanawia mnie ile mozna mieć takich N. Ja miałam ich dość sporo i przypuszczam, że właściwie po poworcie do wordu mógłby mi powiedzieć, że wynik niegatywny (oczywiście nie zdałam juz na mieście). Zastanawiam się, czy on chciał sobie pojeździć, czy co, skoro miałam tyle tych N, a jeździłam te 30 min. Dodam jeszcze, że niektóre N mi wogóle nie pasowały.
03.03.2008 - plac
28.04.2008 - plac
26.06.2008 - plac
01.10.2008 - miasto
19.11.2008 - plac
08.01.2009 - miasto
22.10.2009 - plac
15.12.2009 ZDANE!!!
opel_corsa

Postprzez DEXiu » piątek 28 listopada 2008, 14:04

Ile jeszcze wątków w tym tygodniu powstanie w związku z nieznajomością podstawowych zasad przeprowadzania egzaminu? :roll:
Przy każdym zadaniu są dwa miejsca na wpisanie P lub N bo dopiero dwukrotne błędne wykonanie danego elementu (dwukrotnie tego samego zadania - to znaczy, że teoretycznie możesz mieć nawet kilka(naście) N - po jednym przy każdym zadaniu - ale jeśli w drugiej kolumnie przy każdym masz P to zdałaś) skutkuje niezdaniem egzaminu (powtarzam: niezdaniem a NIE przerwaniem - natychmiastowe przerwanie następuje tylko po zajściu jednej z sytuacji opisanych w tabeli 12 rozporządzenia w sprawie egzaminów).
DEXiu

Powrót do Egzamin na prawo jazdy