Egzamin na kat. C - WORD Bytom- Jak długo się czeka?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin na kat. C - WORD Bytom- Jak długo się czeka?

Postprzez pablo158 » niedziela 19 lipca 2009, 11:39

Witam!!!
Mam pytanie w sprawie egzaminu na prawo jazdy kat. C. Orientuje się może ktoś ile teraz czeka się na egzamin z kat. C w WORDdzie w Bytomiu?
Byłbym bardzo wdzięczny za informacje!
Pozdrawiam!!!
pablo158

Postprzez mk61 » niedziela 19 lipca 2009, 17:02

A może by tak tam zadzwonić, a nie walić pytanie i czekać, aż ktoś "przyniesie na tacy"?
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez pablo158 » niedziela 19 lipca 2009, 17:24

mk61 napisał(a):A może by tak tam zadzwonić, a nie walić pytanie i czekać, aż ktoś "przyniesie na tacy"?

A widzisz może kiedy pisałem posta?? Dziś rano. To niby jak mam tam zadzwonić jeżeli jest niedziela??? :roll:
Zapytałem się na forum gdyż myślałem że może ktoś wie lub się orientuje jak długo się czeka na egzamin.
Forum jest po to żeby pomagać innym i udzielać informacji, wskazówek i odpowiedzi. Nie tylko pisać bezsensowne posty :evil:
pablo158

Postprzez qwer0 » niedziela 19 lipca 2009, 17:29

A widzisz może kiedy pisałem posta?? Dziś rano. To niby jak mam tam zadzwonić jeżeli jest niedziela??? Rolling Eyes

No to zadzwon w pon, w niedziele i tak sie na egzamin nie zapiszesz :P
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez niezadowolona_z_OSK » niedziela 19 lipca 2009, 18:14

eh...szkoda słów na wasze komentarze. Jak ktoś się pyta o kategorię B, to zaraz otrzymuje kilka odpowiedzi.

Tak przy okazji- ja miałam błąd w aktach Wordzie-tzn.nie zapisali mojego drugiego imienia (na liście na praktyczny), a w papierach miałam dwa. Stąd bałam się, że przy wyrabianiu PW pojawią się problemy i PRóBOWAłAM się dodzwonić do WORDu. I mimo, że linia nie była zajęta, to dopiero po 2 dniach "dobijania" łaskawie odebrali telefon. Wspomnę też, że maila również wysłałam i dopiero na niego mi odpisali po 2 czy 3 dniach, że dane zostały zweryfikowane. Więc czasem dzwonienie nie wystarczy...
Ja już miałam wtedy jechać do WORDu, ale jakoś się udało to załatwić- potwierdzili mailem.

Niestety nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi na to pytanie, bo jestem z Warszawy, ale może znajdzie się ktoś, kto po ludzku odpowie. Jak nie no to trudno, najwyżej jutro zadzwonisz i się dowiesz "z pierwszej ręki".
niezadowolona_z_OSK

Powrót do Egzamin na prawo jazdy