Problem z zapisaniem się na egzamin.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Problem z zapisaniem się na egzamin.

Postprzez Helis » piątek 24 lipca 2009, 12:06

Witam.
Czy w przypadku, gdy zapisałem się na kurs na prawko kat. B ponad 4 miesiące przed 18, nie będę miał problemów z zapisaniem się na egzamin w WORD Radom? Czytałem ostatnio, że ktoś w jakimś innym wordzie miał problem z zapisaniem się na egz. bo zaczął kurs 3 miesiące i 2 dni przed 18 i musiał lecieć do OSK i zmienić datę na papierku. Badania lekarskie też miałem około 4 miesiące przed 18 i czy badania mogą być robione również wcześniej niż te 3 miesiące przed 18?
Helis

Postprzez wilkuzzz » piątek 24 lipca 2009, 12:23

Ja miałem 3 miesiące i 1 dzień wpisane przez przypadek i musiałem zmieniać w OSK
"Spadochroniarstwo uczy nas być silnym, a tylko takich potrzebuje nasza ojczyzna"
Gen. Stanisław F. Sosabowski
wilkuzzz

Postprzez Duszek » piątek 24 lipca 2009, 12:25

Będzie trzeba zmienić datę na prawidłową (tzn. zgodną z przepisami, a nie z prawdą :wink:).
Badania lekarskie są OK.
Ósma pasażerka mazdy.
Szczęśliwa posiadaczka kategorii B i C :D
C+E - w trakcie.
A i D - w planach :wink:
Duszek

Postprzez Helis » piątek 24 lipca 2009, 12:34

Dzięki bardzo za odpowiedzi :). Zdążyłem już zadzwonić do wordu i odebrała bardzo znana ze swojego oschłego charakteru sekretarka ;/, ale jakimś cudem się dowiedziałem od niej, że nie przyjmą tych papierów, ich to nie obchodzi że wcześniej zacząłem szkolenie i nawet nie powinienem jej o tym mówić !

Edit. Byłem w swoim OSK i zobaczyłem że nawet nie musiałem się o to martwić, bo mam wpisane już w papierach że zacząłem kurs parę dni po tych 3 miesiącach ;p, a badania rzeczywiście mogą być wcześniej zrobione.
Helis

Powrót do Egzamin na prawo jazdy