Jaka jest Kultura w Osrodku egzaminowania w Tarnowie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Jaka jest Kultura w Osrodku egzaminowania w Tarnowie

Postprzez Megapower » czwartek 06 sierpnia 2009, 14:24

Ile będziesz do cholery jasnej ustawiał te lusterka,odpowiadam nie działa.Jak to k.... nie działa sprawdza no rzeczywiście walnął w lusterko i zadziałało,Następny egzaminator brak błędów oblany za nie damiczną jazdę i nie dynamiczne zajmowanie pasa ruchu,bo za często spoglądam w lusterko,Egzaminator drze się na mnie ze stracił prze zemnie 45 minut.Ruszamy egzaminator nie patrząc w lusterka wymusza pierwszęstwo facet na niego trąbi o włos od zderzenia .O zgrozo takie fajne miasto a nie właściwe osoby w ośrodku egzaminowania,to my tracimy czas,to my płacimy a nie na odwrót to my utrzymujemy egzaminatorów.Troszku kultury w ośrodkach mają pracować osoby które są kulturalne a nie takie do którego żona dzwoni a potem wyżywa się na kursancie.
Megapower

Prędkość mało dynamiczna

Postprzez Megapower » czwartek 06 sierpnia 2009, 17:29

Dodam jeszcze ze jak można oblewać za jazdę 40-45 na godzinę jak prędkość dopuszczalna wynosi 50,a następnym razem gdy jechałem 55-60 było cacy nie było żadnych błędów za przekroczenie prędkości.Jest w kodeksie zapis o prędkości minimalnej ze nie można jechać wolniej,ale czy można dostać mandat za jazdę 40-45 na godzinę gdy max prędkość wynosi 50zł.Oczywiście ze nie jest to wymyślony sposób egzaminatora gdy nie znajdzie haka na kursanta.Istne eldorado powiem krótko kasetę z egzaminu powinna oglądać Policja.I sprawdzać czy egzaminator nie dopuścił się oszustwa finansowego.Bo chcąc czy nie chcąc płacimy za egzamin,ciekawe kto by dostał mandat kursant czy egzaminator wracający do ośrodka ('8)') a premie dla egzaminatorów zlikwidować.Jak można płacić za ilość oblanych osób,to jest następny czyn korupcyjny.
Megapower

Postprzez brutus81 » czwartek 06 sierpnia 2009, 18:18

a gdzie płacą premie za ilość oblanych osób puknij sie w łeb chłopie a nie głupoty gadasz
brutus81

Re: Prędkość mało dynamiczna

Postprzez skov » czwartek 06 sierpnia 2009, 19:26

Megapower napisał(a):Dodam jeszcze ze jak można oblewać za jazdę 40-45 na godzinę jak prędkość dopuszczalna wynosi 50,a następnym razem gdy jechałem 55-60 było cacy nie było żadnych błędów za przekroczenie prędkości.Jest w kodeksie zapis o prędkości minimalnej ze nie można jechać wolniej,ale czy można dostać mandat za jazdę 40-45 na godzinę gdy max prędkość wynosi 50zł.Oczywiście ze nie jest to wymyślony sposób egzaminatora gdy nie znajdzie haka na kursanta.Istne eldorado powiem krótko kasetę z egzaminu powinna oglądać Policja.I sprawdzać czy egzaminator nie dopuścił się oszustwa finansowego.Bo chcąc czy nie chcąc płacimy za egzamin,ciekawe kto by dostał mandat kursant czy egzaminator wracający do ośrodka ('8)') a premie dla egzaminatorów zlikwidować.Jak można płacić za ilość oblanych osób,to jest następny czyn korupcyjny.

można to gdzieś oprawić w ramki, żeby powiesić na widoku i w chwilach zwątpienia popatrzeć i jeszcze raz zapłakać?
skov

Postprzez nyku » czwartek 06 sierpnia 2009, 20:25

megapower większych bredni nigdzie nie czytałem...

Jakoś zdawałem w Tarnowie i jakoś się da zdać nawet za 1 razem a jeżeli jeździsz poprawnie to ze zdaniem nie będziesz miał większych problemów... a co do egzaminatorów to w Tarnowie są bardzo mili :)
"Im dłużej jeżdżę, tym mam większą świadomość, jak wiele jeszcze muszę się nauczyć, aby być dobrym i bezpiecznym kierowcą"

KAT B - 29.07.2009
KAT C - 04.08.2011
nyku

Postprzez Megapower » czwartek 06 sierpnia 2009, 20:59

To nie są żadne brednie tylko są premie ale nie oficjalne,pisali w dzienniku kiedyś.Myślicie ze chciało by się egzaminatorowi jeżdzić za podstawę do kat B,1500zł w to nie uwierzę.Egzaminatorzy też mają trudne dni ale muszą się opanować to ich praca.Rozumiem ze egzaminatorzy sobie opinie wystawiają na tym forum pod publikę,i mnie piętnują żeby oczyścić swój ośrodek z zarzutów.Tylko tu ośrodki egzaminacyjne mają pochlebne opinie.A prawda jest taka tylko 30% podejść egzaminacyjnych w Polsce jest udanych,mamy najgorszy wynik w UE.No dobra mówisz piszę brednie,to czemu ośrodek egzaminacyjny nie może ci zgrać egzaminu na płytkę,oczywiście za drobną opłatą.A dlatego że po paru dniach by pojawił się program w TV o nieuczciwych egzaminatorach.
Megapower

Postprzez brutus81 » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:08

masz coś z głową nie tak czytałeś rozporządzenie ile zarabia egzaminator 1500zl haha , w tym dzienniku piszą takie same mądre rzeczy jak ty lecz się chopie , jeszcze raz ponawiam pytanie w którym wordzie płaca za ilość niezdanych egzaminów , jak tak samo mądrze jezdzisz jak tu piszesz to współczucie dla egzaminatorów którzy cie muszą egzaminować
brutus81

Postprzez brutus81 » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:10

a i chyba nie megapower tylko megaograniczony
brutus81

Postprzez Megapower » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:19

brutus81 już nie muszą,ty cwaniaczku lub egzaminatorku.A piszę dlatego żeby zamknął ci m.... ,To poco jest to Video na egzaminie,rozmowy nagrywane.Jakby niektóre ujrzały światło dzienne mieli by dziennikarze zajęcie.
Megapower

Postprzez wkl » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:20

Megapower napisał(a):brutus81 już nie muszą,ty cwaniaczku lub egzaminatorku.A piszę dlatego żeby zamknął ci m.... ,To poco jest to Video na egzaminie,rozmowy nagrywane.Jakby niektóre ujrzały światło dzienne mieli by dziennikarze zajęcie.

Popieram ! :evil:
wkl

Postprzez Megapower » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:23

Brutus to nazwa psa mojej sąsiadki,ty tak samo szczekasz
Megapower

Postprzez brutus81 » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:28

dalej nie odpowiedziałeś na pytanie w którym wordzie placa premie za ilosc oblanych egzaminów i niezlosc sie tak megalosers czy jak tam, jak te twoje gazety piszą taka sama prawdę jak ty tutaj to dobrze ze te nagrania w wordzie zostają, a i skąd wziąłeś te 1500zl tez ze swojej gazety, pozdrawiam
brutus81

Polska Armia pasożytów

Postprzez Megapower » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:49

Megapower

Postprzez nyku » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:55

Megapower napisał(a):30%

W Tarnowie masz zdawalność 36 %
Megapower napisał(a):No dobra mówisz piszę brednie,to czemu ośrodek egzaminacyjny nie może ci zgrać egzaminu na płytkę

Jak to nie? Jeżeli się odwołujesz co do decyzji egzaminatora to nagranie i tak ujrzy światło dzienne.

Btw w tym linku nie ma bezpośredniego zwrotu odnośnie MORD-u w Tarnowie...
Ostatnio zmieniony czwartek 06 sierpnia 2009, 22:00 przez nyku, łącznie zmieniany 1 raz
"Im dłużej jeżdżę, tym mam większą świadomość, jak wiele jeszcze muszę się nauczyć, aby być dobrym i bezpiecznym kierowcą"

KAT B - 29.07.2009
KAT C - 04.08.2011
nyku

Postprzez Megapower » czwartek 06 sierpnia 2009, 21:59

Brutus to nie ja jestem walnięty,takich stron jest masa a o zarobkach wiem z WP.PL kiedyś był artykuł.Bronisz systemu i siebie który jest chory,czemu na egzaminie nie jedziemy swoim samochodem lub nauki jazdy,a dlatego ze Ośrodki egzaminacyjne mają podpisane umowy z koncernami.Wiadomo o co chodzi.
Megapower

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy