przez Maximilianus » czwartek 03 września 2009, 18:54
przez anonimowa18 » czwartek 03 września 2009, 19:01
przez chantal » czwartek 03 września 2009, 19:12
przez Bolesław III Krzywousty » czwartek 03 września 2009, 19:13
przez Maximilianus » czwartek 03 września 2009, 19:21
przez cman » czwartek 03 września 2009, 19:23
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Lepiej spytać "puszcza mnie, mogę jechać?", niż odpaść na wymuszeniu pierwszeństwa.
przez Maximilianus » czwartek 03 września 2009, 19:35
przez Bolesław III Krzywousty » czwartek 03 września 2009, 19:49
przez cman » czwartek 03 września 2009, 19:49
Maximilianus napisał(a):^ Powyższy post uznam za wybitnie złośliwy.
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Kto pyta, nie błądzi. I powiedz - pytać to jakiś wstyd? Ja uważam, że nie.
przez Bolesław III Krzywousty » czwartek 03 września 2009, 19:59
A uznawaj sobie za co chcesz, ja nie do Ciebie pisałem.
przez cman » czwartek 03 września 2009, 20:03
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Typowy przykład arogancji "władzy".
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Zauważyłem, że dla ciebie co drugie pytanie jest głupie na tym forum.
przez Bolesław III Krzywousty » czwartek 03 września 2009, 20:12
Bo jak Cię ktoś puszcza to musisz o tym poinformować egzaminatora i spytać czy możesz skorzystać z jego uprzejmości.
Chcesz, zbierz większą ilość osób, "zamówcie" dowolną ilość, dowolnych egzaminatorów, którzy mnie przeegzaminują w dowolnym miejscu, dowolną ilość razy. Zbierzcie trochę kasy, żeby ich opłacić i żeby mieć się o co ze mną założyć (dowolna kwota, jaką chcecie), że zdam każdy egzamin. Stoi?
przez cman » czwartek 03 września 2009, 20:28
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Widziałem sporo twoich odpowiedzi w stylu "był taki wątek, po co pytać itd."
Regulamin napisał(a):6. Przed napisaniem swojej wiadomości zapoznaj się z tematami w dziale „Najczęściej zadawane pytania” (FAQ). Przeszukaj też forum (opcja SZUKAJ) i sprawdź, czy ktoś wcześniej nie zaczął już takiego tematu. Jeżeli mimo to nie znalazłeś tam bezpośredniej odpowiedzi na swoje pytanie, to dopisz swoją wiadomość w istniejącym wątku.
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Bo jak Cię ktoś puszcza to musisz o tym poinformować egzaminatora i spytać czy możesz skorzystać z jego uprzejmości.
Twoja odpowiedź: W jakim celu?
To tylko to, co znalazłem w ciągu... 2 minut.
Bolesław III Krzywousty napisał(a):W jednym z tematów o wymuszeniach czujesz się tak pewny siebie, że jesteś w stanie założyć się z każdym, że zdasz w jakichkolwiek warunkach, gdziekolwiek i z jakimkolwiek egzaminatorem. Polecam więcej skromności, to naprawdę nie boli.
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Zarzut? A-R-O-G-A-N-C-J-A (buta i złośliwość).
Bolesław III Krzywousty napisał(a):Aż bym się założył, gdyby nie fakt, że całą kasę inwestuję teraz w prawo jazdy, które staram się zdobyć.
przez Bolesław III Krzywousty » czwartek 03 września 2009, 20:47
przez ollciaq » czwartek 03 września 2009, 20:49