Rezerwacja terminu zapisu na egzamin - MORD Kraków

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Rezerwacja terminu zapisu na egzamin - MORD Kraków

Postprzez Maximilianus » sobota 05 września 2009, 09:50

Jakie są Wasze doświadczenia z MORD Kraków podczas zapisywania się na egzamin? Czy warto skorzystać z usługi "Rezerwacja terminu wizyty w Biurze Obsługi Klienta w MORD Kraków"? Czy faktycznie nie trzeba stać w kolejce? A może kolejek nie ma?

Niebawem będę się zapisywał na egzamin, stąd powyższe pytania kieruję głównie do osób, które zapisywały się na egzamin w MORD Kraków i korzystały bądź nie z tej usługi.
Maximilianus

Postprzez madeleine » sobota 05 września 2009, 13:17

warto sobie rezerwowac termin zapisu :) idziesz wtedy do okienka bez kolejki...czasem jest niewiele osob, ale zdarzalo sie ze na zapis czekalo sie ok 3h ;/
madeleine

Postprzez Maximilianus » poniedziałek 07 września 2009, 09:58

Dzięki za odpowiedź:)
Właśnie dziś poszedłem się zapisać na egzamin. Nie skorzystałem z tej usługi do umawiania się na wizytę w Biurze Obsługi Klienta, ale okazało się, że spędziłem tam w sumie około 15 minut. Bardzo ucieszyło mnie to błyskawiczne tempo, ale jeszcze bardziej ucieszył mnie termin egzaminu - bowiem egzamin wyznaczono mi na 12 września, czyli za 5 dni :D
Zatem nie watro wierzyć w niekoniecznie prawdziwe opinie, że w Krakowie na egzamin czeka się miesiąc.
KAT. B
12.09.2009 - egzamin łączony:
teoria (+)
plac (+)
miasto (+)
wynik: pozytywny
16.09.2009 - prawo jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
21.09.2009 - prawo jazdy do odbioru w urzędzie
Maximilianus

Postprzez madeleine » poniedziałek 07 września 2009, 15:10

Maximilianus napisał(a):Zatem nie watro wierzyć w niekoniecznie prawdziwe opinie, że w Krakowie na egzamin czeka się miesiąc.

miales szczescie po prostu, ja zapisujac sie 25 lipca zdaje 9 wrzesnia, a uwierz ze chcialabym wczesniej..... moze ktos zrezygnowal z terminu i Ty wskoczyles na jego miejsce... nie mam farta niestety... :(
madeleine

Postprzez Maximilianus » poniedziałek 07 września 2009, 16:29

Po pierwsze, życzę powodzenia i trzymam kciuki 09.09.09 - zobacz jaka ciekawa data :wink: Liczę na szczegółowy opis Twojego egzaminu :wink:

Po drugie, teraz najważniejsze jest, aby podczas egzaminu wykorzystać wiedzę i umiejętności zdobyte na kursie, i przy odrobinie szczęścia zakończyć egzamin z pozytywnym wynikiem.

A po trzecie, do momentu egzaminu nie można zaMORDować psychiki :wink:
KAT. B
12.09.2009 - egzamin łączony:
teoria (+)
plac (+)
miasto (+)
wynik: pozytywny
16.09.2009 - prawo jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
21.09.2009 - prawo jazdy do odbioru w urzędzie
Maximilianus

Powrót do Egzamin na prawo jazdy