Dowód wpłaty

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Dowód wpłaty

Postprzez mazurxx » czwartek 07 stycznia 2010, 18:56

Witam , 22 grudnia zdalem za 1 razem egzamin na PJ. 28 grudnia wplacilem pieniadze w starostwie ( wczesniej nie dalem rady - wiadomo , swieta) 5 stycznia pojawil sie komunikat na stronie pwpw ze trwa postepowanie administracyjne. Wiec niczym sie nie przejmujac czekalem na zmiane komunikatu i odbior prawa jazdy :D az dzisiaj nagle dostaje list ze starostwa ze wplynely do nich papiery o pozytywnym wyniku egzaminu lecz nie maja mojego dowodu wplaty i moj wniosek nie zostanie uwzgledniony i papiery nie zostana wyslane do warszawy.
Jest to troche dziwne bo list zostal wyslany tego samego dnia w ktorym na stronie pwpw zmienil sie komunikat wiec te papiery jednak wyslali. Wiecie o co w tym w ogole chodzi? :P Faktycznie musialem dostarczyc dowod wplaty czy tylko mieli balagan w starostwie i w koncu doszli ze kasa wplynela i moj wniosek zostal uwzglednony?
mazurxx

Postprzez mk61 » czwartek 07 stycznia 2010, 19:01

Raczej bałagan, jednak nie próżnowałbym i dla własnego spokoju przeszedłbym się do starostwa z dowodem wpłaty i listem i wyjaśnił sprawę.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez mazurxx » czwartek 07 stycznia 2010, 22:35

Taki mam właśnie zamiar. Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam :)

Edit.
Udałem sie dzisiaj do starostwa , dalem ten dowód wpłaty i pani oznajmila ze prawko do odbioru za 2 tyg. Troche sie wkurzylem bo troche juz na nie czekam.Ale chyba bedzie wczesniej skoro na stronie pwpw jest napisane ze trwa postepowanie... :P
mazurxx

Powrót do Egzamin na prawo jazdy