Czy to jest zgodne z prawem???

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Czy to jest zgodne z prawem???

Postprzez hohlik » środa 30 czerwca 2010, 20:48

Witam, mam pytanie!!
moje dobra znajoma zdawała egzamin -wynik negatywne.. i tak kilka razy..
ostatni w poniedzialek ,poczym stwierdzila ze sie odwola bo chyba cos jest nie tak.. Pan z odwołania powiedzial ze moga sie umowic na ogladanie filmu..
jednak dzwoni po kilku godzinach albo na nastepny dzien( dokaldnie nie pamietam) i mowi ze nie moge sie umowic bo filmu nie ma.. bo sie nie nagralo i bla bla ..
wiec ja sie pytam czy to jest zgodne z prawem ze ona jechala przy nie dzialajacej lub nie wlaczonej( moze specjalnie ) kamerze? na poczatku rgzaminator nie przeprowadzil regulki - nie przedstawil sie ani jej ani nie podal daty!
Pan od odwolania powiedizal ze moga jej zafundowac na koszt osrodka kolejny egzamin!!
CZY TO JEST DOPUSZCZALNE? gdzie to mozna zgłosci?
hohlik

Postprzez Borys_q » środa 30 czerwca 2010, 20:51

Poprostu tak to działa niema nagrania to egzamin do powtórki, egzamiinator nie powinien rozpoczynać egzaminu z niewłączoną kamerą ale nic mu nie zrobisz bo nie udowodnisz czy to on zawinił czy informatycy czy archiwum.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez Triinu » czwartek 01 lipca 2010, 10:55

Skoro proponują jej kolejny egzamin na własny koszt- niech bierze!
8 kwiecień 2010, godz. 17:46- zdane!
Triinu

Postprzez Borys_q » czwartek 01 lipca 2010, 13:32

Nikt tu nic nie proponuje, taki jest ich obowiązek.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Powrót do Egzamin na prawo jazdy