Zmiana instruktora

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zmiana instruktora

Postprzez zikos17 » czwartek 25 listopada 2010, 13:03

Witam opisze dokładnie sytuacje mojej znajomej, otóż uczyła się jeździć w u pewnego instruktora, wyjeździła obowiązkowe godziny, i instruktor ustalił jej w WORDZIE egzamin (egzamin teoretyczny zdany). Pierwsze podejście zakończyło się niepowodzeniem, znajoma dokupiła 2 godziny i instruktor ustalił w Wordzie datę następnego egzaminu - znów nie powodzenie, znowu wykupione 3 dodatkowe godziny u tego samego instruktora i on również ustalił w Wordzie egzamin - znów nie powodzenie i teraz mam pytania
1. czy mogę u innego instruktora wykupić sobie godziny?
2. Czy po trzecim niezdanym egzaminie trzeba wykupywać 5 godzin obowiązkowo (bo tak słyszałem)? czy ile chce to wykupuje godzin?
3 i Czy jeśli trzeba te 5 godzin obowiązkowo wykupić to potrzebne jest zaświadczenie od instruktora o tych wyjeżdżonych 5 godz?

Proszę o rzetelne informacje
zikos17

Re: Zmiana instruktora

Postprzez piotrekbdg » czwartek 25 listopada 2010, 13:11

viewtopic.php?f=9&t=3601

Zapraszam do FAQ, opcja szukaj też nie gryzie.
piotrekbdg

Postprzez zikos17 » czwartek 25 listopada 2010, 13:47

Dzieki wielkie!!!
a mogę zmienić instruktora na innego?

u tego co się uczyłem to 30 godzin jest wyjeżdżone i zaświadczenie o tym jest w Wordzie
zikos17

Postprzez wawa » czwartek 25 listopada 2010, 14:25

zikos17 pamiętaj, że nie jesteś przywiązany do instruktora. Masz w WORD zaświadczenie oddane a więc gdy chcesz dokupić sobie jazdy dodatkowe przed egzaminem to możesz jeździć z innym instruktorem a nawet z instruktorem z innego ośrodka. Jazda z innym instruktorem ma swoje plusy bo przecież każdy szkoli trochę inaczej a przecież na egzaminie nie będziesz miał "swego" instruktora tylko egzaminatora jakiego Ci los przydzielu.
jeśli "a" oznacza szczęście to:
a=x+y+z

x- to praca
y- to rozrywka
z- umiejętność trzymania języka za zębami

Albert Einstein
wawa

Powrót do Egzamin na prawo jazdy