Oblalem, chce się przenieś do Częstochowy z Opola.Jakie opin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

WORD Opole czy WORD Częstochowa?

WORD OPOLE
0
Brak głosów
WORD CZĘSTOCHOWA
2
100%

Liczba głosów : 2

Oblalem, chce się przenieś do Częstochowy z Opola.Jakie opin

Postprzez Danny » piątek 20 kwietnia 2012, 23:16

Witam
Dla stałych tutaj forumowiczów, informacja że oblałem :D Wszystko ładnie pięknie tylko na Oleskiej już do WORD zapomniałem pasa zmienic :D I Dupa.

Z racji że to był mój trzeci egzamin, i teraz muszę 5 godzin dokupić, pytanie czy warto się przenieść do Częstochowy?

Wszyscy moi znajomy chwalą sobie Częstochowe bo tam zdawali i za 1 razem. Znajomi dziś był ze mną w Opolu i powiedział ze popier*** te miasto do jazdy :D

Może jakies opinie o WORD Częstochowa??

Pozdrawiam:)
Danny

Re: Oblalem, chce się przenieś do Częstochowy z Opola.Jakie

Postprzez chap » sobota 21 kwietnia 2012, 00:25

Danny napisał(a):Wszyscy moi znajomy chwalą sobie Częstochowe bo tam zdawali i za 1 razem.

To, ze x ludzi zdalo za 1 razem w Czestochowie nie oznacza, ze jest latwiejsza. Egzamin to nie 'latwosc' miasta, ale troche szczescia, charakter egzaminatora no i oczywiscie sama umiejetnosc jazdy.

Danny napisał(a):Wszystko ładnie pięknie tylko na Oleskiej już do WORD zapomniałem pasa zmienic

Jak w Czestochowie zapomnialbys zmienic pasa to tez bys oblal. Popelniles blad i miasto, w ktorym zdajesz raczej nie ma tu nic do rzeczy.
Znasz Opole? Jezeli tak, to na Twoim miejscu nie kombinowalbym juz ze zmiana WORDu i probowalbym caly czas w Opolu.
chap

Postprzez Danny » sobota 21 kwietnia 2012, 01:31

Szczerze mówiąc opola za cholere nie znam... I jednocześnie mam już go dość ;P Więc myślę o zmianie.

Dziś nawaliłem ponieważ w OP wiadomo łuk robi się na tej hali a ta nie dość że ciemno to w dodatku te kolumny bardzo utrudniają orientacje, poza tym dziś kompletnie nie umiałem jechać nie patrząc w lusterką stąd ten wynik. W Częstochowie wszystko na wolnym powietrzu wiec i tu był by dla mnie plus.
Danny

Postprzez Kamasek » sobota 21 kwietnia 2012, 17:14

Szczęście jest bardzo istotne. Mamie kumpla na egzaminie po 40 minutach karetka na rondzie wyskoczyła i pozamiatane.

Ostatnio odwoziłem jedną babkę, co oblała i mówi, że straszne te zwierzęta i wredne jak cholera(egzaminatorzy), ale ostatnio podeszło 5 znajomych i 4 osoby zdały. Jedna na łuku oblała. Jak bym nie zdał za pierwszym razem i w miarę znał częstochowę to też bym się przeniósł, bo w tym nienormalnym wordzie w Opolu się czeka 2-2,5 miecha(taki termin miała ta babka) na ponowną praktykę. Jak w zimie, co ludzie się bali zdawać w nocy to jeździli do 19 tak teraz idą sobie do domu o 16 i mają głęboko, że się ludzie się nie mogą doczekać. Paranoja. Wcześniej czy później będzie z tego afera...
Podobno na dniach ma dojść dwóch egzaminatorów, ale co to da jak nie mają więcej eLek??

Chap, gdybyś wiedział o wordzie w opolu tyle, co ja to też byś radził przeniesienie. Gdybym wiedział o Opolu tyle co wiem teraz to też bym się zastanawiał czy to dobry wybór, ale mam kijową lokalizację(45km od opola i 65 do częstochowy)

Łap linka. Znalazłem coś ciekawego: http://www.motofakty.pl/artykul/ranking ... lasku.html

Ale teraz mam dodatkową motywację by zdać za pierwszym razem, bo chce mieć PJ przed wakacjami. Dopiero w wakacje się hardcore zacznie...na śląsku w godzinach szczytu, ale jakoś trzeba ojcu udowodnić, że się nie rozwalę na pierwszym rondzie czy zakręcie, aby nie miał oporów przed dawaniem mi kluczyków. Jak długo jeździłeś za nim cię oblał???
Jakbyś na 2h jazd dodatkowych zapomniał kilka razy i by ci instruktor powiedział to na egzaminie byś pamiętał, więc zamiast 80 jesteś teraz 300 do tyłu, ale zakończmy już ten temat. Sam wiem jak jest z kasą.
5.06.2012r.-prawko zdane za pierwszym podejściem
Obrazek
Kamasek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy