Instruktor w Gliwicach

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Instruktor w Gliwicach

Postprzez Aronag » poniedziałek 07 maja 2012, 23:09

Za niespełna trzy tygodnie mam egzamin, jednak nie jeździłem już cztery miesiące i chcę sobie dokupić, powiedzmy, sześć godzin jazdy. Egzamin zdaję w Tychach, ale najpierw chciałbym wyjeździć chociaż trzy godziny w Gliwicach i przypomnieć sobie wszystko... Dlatego szukam dobrego instruktora w Gliwicach, który będzie potrafił mnie przygotować. Fajnie by było, gdyby nie był on w podeszłym wieku (nie musi mieć też 20stu lat :)). Proszę o pomoc.

Nie wiem, czy można nazwiska wymieniać w temacie, jeśli nie - prosiłbym o podanie go w prywatnej wiadomości (jakieś uargumentowanie również mile widziane). :)
Aronag

Re: Instruktor w Gliwicach

Postprzez chentong » wtorek 15 maja 2012, 20:25

Polecam Pana [na forum nie podajemy nazwisk, zrób to na PW] , który przygotował mnie do egzaminu w Rybniku. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Pan Jacek posiada nie tylko wiedzę, ale również odpowiednie umiejętności psychologiczne (co nie jest takie częste wśród instruktorów), dzięki którym potrafi indywidualnie podejść do kursantów, wesprzeć w trudnych chwilach i sprawić, że jazda przestaje być stresująca. Mniej więcej od połowy kursu zaczęliśmy poznawać miasto, w którym miałam egzamin i dzięki temu na egzaminie czułam się pewniej i właściwie nic mnie nie zaskoczyło :)
http://www.golomb.pl/
chentong

Powrót do Egzamin na prawo jazdy