Widzę, że forum poświęcone jest w większej części tylko i wyłącznie prawu jazdy kategorii B, więc postanowiłem, aby założyć nowy wątek, w którym będziemy mogli się dzielić informacjami, wskazówkami i poradami odnośnie prawa jazdy kategorii A i A1. A więc do dzieła

Zacznę może ja pierwszy

Kategorię B zdałem 31 sierpnia 2011, czyli jakiś czas temu. Zamiar rozpoczęcia kursu na kat. A miałem równolegle z kat. B ale te chęci mnie opuściły

Na wieść o tym, że zmiany w przepisach oddalają się niby na przyszły rok, zapisałem się na kursik. Szybko wyjeździłem swoje 20 godz. oczywiście z teorii zrezygnowałem

Egzamin miałem 15.05.2012, pogoda niedopisała wogóle ;D wstałem o 5 rano po po 6 miałem 2 jazdy w tym pierwszą moją jazde po mieście przed egzaminem ;D O 9:30 miałem teorię, oczywiks, 0 błędów

i czekamy na praktykę

najpierw wszyscy placyk mieliśmy, na tym etapie odpadła jedna osoba, po swoim głupim błędzie. Niestety opady deszczu nasilały się, i mieliśmy mała przerwę techniczną, wkońcu jeździliśmy i tak w deszcz. Ja byłem 3 w kolejce, zrobiłem co do mnie należało, i od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kat. A
19.05.11 - rozpoczęcie kursu
06.07.11 - Pierwsza jazda "L"-ką
31.08.11 - teoria (+) praktyka (+) kat.B
14.09.11 - prawko w kieszeni

15.05.12 - teoria (+) praktyka (+) kat.A
31.05.12 - prawko w kieszeni