Egzaminy w jednym dniu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzaminy w jednym dniu

Postprzez Benek123 » poniedziałek 02 lipca 2012, 15:02

Witam
Za tydzień mam egzamin teoretyczny i praktyczny. Pierwszy raz podchodzę do niego :)
No i jest taka sprawa: te oba egzaminy mam umówione w tym samym dniu o godz 7:45
Jak to jest w takim przypadku? Po zdaniu teorii od razu się idzie na jazdę czy się czeka? Mam nadzieje że nie będzie takiej sytuacji że w czasie zdawania teorii usłyszę wołanie mnie na egzamin praktyczny :P
Drugie pytanie: Czy jak się zaliczy teorię to trzeba jeszcze coś pozałatwiać, pokazać egzaminatorowi że się zdało czy tak po prostu nacisnę "Koniec" i od razu sobie mogę wyjść i iść do poczekalni czekać na jazdę?
I jeszcze jedno: Dla tych co zdawali w bydgoskim WORD. Po wywołaniu nazwiska egzaminator przychodzi po tą osobę do poczekalni czy samemu trzeba się udać do samochodu? Jak samemu to którędy mniej więcej się idzie? Poczekalnia to wiem gdzie jest :)
Wiem że dość głupie pytania, no ale jak nadejdzie ten dzień i lekki stres... Po prostu chciałbym wszystkiego być pewnym :)
Z góry dziękuję za pomoc :)
Benek123

Re: Egzaminy w jednym dniu

Postprzez bajencja » poniedziałek 02 lipca 2012, 15:33

Benek123 napisał(a):Mam nadzieje że nie będzie takiej sytuacji że w czasie zdawania teorii usłyszę wołanie mnie na egzamin praktyczny :P

No raczej nie będzie :lol: Póki nie zdasz teorii, nie dopuszczą cię do praktyki.
bajencja

Postprzez Benek123 » poniedziałek 02 lipca 2012, 17:11

bajencja napisał(a):Póki nie zdasz teorii, nie dopuszczą cię do praktyki.

No tak, zapomniałem :oops:

To zostały jeszcze 2 pytania, więc prosiłbym kogoś o odpowiedź :)
Benek123

Postprzez chap » poniedziałek 02 lipca 2012, 18:21

Drugie pytanie: Czy jak się zaliczy teorię to trzeba jeszcze coś pozałatwiać, pokazać egzaminatorowi że się zdało czy tak po prostu nacisnę "Koniec" i od razu sobie mogę wyjść i iść do poczekalni czekać na jazdę?

Od razu do poczekalni - no chyba, ze oblejesz teorie, czego oczywiscie najmocniej nie zycze ;)
chap

Postprzez Tomasz2222 » wtorek 03 lipca 2012, 11:06

Co do egzaminów ja byłem pewny teorii że zdam lecz jak każdy ma miałem wątpliwości czy zaliczę czy nie mam błędów itp.Więc wziąłem dwa egzaminy w jednym dniu i teorię zaliczyłem owego dnia za pierwszym razem zaś praktykę niestety lub stety oblałem na łuku gdyż lewym tylnym kołem wyjechałem poza linię.Zaś dowiedziałem się też parę dni temu że znajomego dziewczyna zdaje prawko i teorię oblała za drugim razem oczywiście podczas egzaminu państwowego ja pidolę oblać teorię za drugim podejściem szok.Więc co chcę przez to powiedzieć,mianowicie jeśli uczyliście się tak jak ja non stop teorii i jesteście pewni zdania egzaminu możecie zapisać się w jednym dniu jeśli zaś w teorii macie problemy pod żadnym pozorem nie zapisujcie się w jednym dniu gdyż szkoda kasy wydawać na to co nie wychodzi,a koszt opłacenia obydwu egzaminów nie jest tani gdyż za mojego czasu kosztował 144 złotych gdyż egzamin praktyczny kosztował 122 złote zaś egzamin teoretyczny 22 złote,jeśli nie jesteście pewni teorii najpierw ją zaliczcie potem zaś próbujcie sił w praktyce.Życzę wam zdania egzaminu za pierwszym razem oraz po odebraniu prawka szerokiej i dłuuuugiej niekończącej się drogi.
Tomasz2222

Powrót do Egzamin na prawo jazdy