Nie chodzi mi o wyprzedzanie czy jazdę, tylko o sam moment ruszania i jazdy na półsprzegle (np. na łuku czy przy parkowaniu). Czy dla kursanta, który ma jazdy na gazie a egzamin na benzynie lub dieslu to czy na tym egzaminie odczuje się jakąś znaczną różnicę podczas tych manewrów. Chodzi o to głównie żeby mi nie zgasł albo przy takim samym naciśnięciu gazu nagle nie przyspieszył szybciej niż na kursie

(przyjmijmy że pedały, skrzynia biegów itp są ne egzaminie i na kursie w podobnym stopniu zużycia) chodzi o samo paliwo

Np. czy jak jeżdżę na gazie, a na egzaminie będzie benzyna (lub diesel) to czy np w takich autach przy ruszaniu itp trzeba dodać więcej/mniej gazu itp. O takie drobne szczegóły mi chodzi, które mogą zaważyć na zdaniu (bądź niezdaniu) egzaminu (bo np. na jazdach mi nigdy nie gaśnie a na egz nagle zgaśnie i dupa).
Wiadomo, że na egzaminie trudność jest też taka że pierwszy raz wsiadamy do tego auta i nie wiemy jak jest zużyte itp, no ale przyjmijmy że jest zużyte w takim samym stopniu jak auto na jazdach