Pytanie co do egzaminu teoretycznego

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Pytanie co do egzaminu teoretycznego

Postprzez kielbu » niedziela 09 września 2012, 19:37

Witam, mam egzamin (teoria + praktyka) A+B 11.09 i mam mały problem bo czytając forum jedni piszą tak a inni inaczej. Na teori mamy 12 ogólnych pytań 6 specjalistycznych na B i 6 specjalistycznych na A i tutaj mam do was pytanie ile mogę zrobić błędów? Tylko 2 czy więcej?!
Oraz gdzie znajdę same specjalistyczne na A i B bo przeszukując google nigdzie nic nie ma.
kielbu

Re: Pytanie co do egzaminu teoretycznego

Postprzez jpl » poniedziałek 10 września 2012, 05:00

Z tego, co wiem, możesz zrobić łącznie 4 błędy, po 2 w każdej części, ale może niech się jeszcze wypowie ktoś lepiej poinformowany. Natomiast co do pytań - poszukaj na stronach OSK, powinni gdzieś to mieć.

Powodzenia na egzaminie :!: :!: :) :D
jpl

Re: Pytanie co do egzaminu teoretycznego

Postprzez kielbu » wtorek 11 września 2012, 18:34

Dla jasności dla tych którzy mieliby zadawać pytania podobne do mojego.
Najpierw odpowiadamy na 6 pytań w katerogii A następnie zmieniamy kategorię i piszemy 18 pytań z B można popełnić można 2 błędy w 6 pytaniach z kat.A oraz 2 błędy w 18 pytaniach kat. B. Dla mnie trochę bez sensu no ale cóż...

A co do zdania egzaminu zdałem samo A bezbłędnie teorię i praktykę z jednym błędem a w kat. B niestety 3 błędy i game over, najbliższy termin 22 październik :|
kielbu

Powrót do Egzamin na prawo jazdy