okulary, a egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

okulary, a egzamin

Postprzez wesoły_turysta » sobota 09 lipca 2005, 15:52

Mam pytanie, czy okulary (jesli ktoś nosi) są wymagane na egzaminie? Jeśli ich ktoś np. zapomni, to czy jest to równoznaczne z niezdaniem egzaminu praktycznego, czy tylko niedopuszczeniem do egzaminu i zmianie jego terminu?
wesoły_turysta

Postprzez wiruswww » sobota 09 lipca 2005, 16:16

To wszystko zależy od egzaminatora, jeden nie zwruci na to uwagi a inny zrobi awanture, jak nosisz okulary to lepiej miej na egzaminie. temat okularowy już byl
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez ari » sobota 09 lipca 2005, 16:46

Mnie nie dopuścił do egzaminu praktycznego, bo właśnie zapomniałem okularów :( Nie wiem tylko, czy to jest równoznaczne z niezdaniem, bo w***y poszedłem od razu do domu :D W pon się dowiem, chyba że ktoś na forum wie :D
ari

Postprzez ella » sobota 09 lipca 2005, 20:42

ari napisał(a):Mnie nie dopuścił do egzaminu praktycznego, bo właśnie zapomniałem okularów :( Nie wiem tylko, czy to jest równoznaczne z niezdaniem, bo w***y poszedłem od razu do domu :D W pon się dowiem, chyba że ktoś na forum wie :D

Jest to potraktowane jako nie zgłoszenie się na egzamin. Czyli tracisz tylko 50% ceny egzaminu.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy