Mam prawko na B, a chce mieć A

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Mam prawko na B, a chce mieć A

Postprzez MaQ » środa 13 lipca 2005, 00:19

Cześć,
mam do was takie pytanie. czy jest możliwość zrobienia kursu na A mając oczywiście B aby nie trzeba było uczeszczać na teorie? Tzn. sama praktyka. W czasie kiedy robiłem kategorie B to na A było 10 godzin teorii to dało sie jeszcze wytrzymać, ale 30!! to jakaś paranoja.
Więc pytam się Was może ktoś wie coś na ten temat, albo zna jakiś taki ośrodek w Warszawie. Oczywiście nie chodzi o to aby w ogóle na teorie nie chodzić tylko na tą część poświęconą przepisom:P

Dzięki.
Pozdrawiam!
MaQ

Postprzez wiruswww » środa 13 lipca 2005, 01:03

A jaka częśc teori nie jest poświęcona przepisom, Głowne zaloże wykładów teoretycznych jest nauczenie przepisów. Przedewszystkim na kat.B uczą przepsów pod te kategorie natomiast na kat.A niektóre przepisy są inne. A pozatym nie pojmuję ludzi którzy tak unikają wykładów, ja byłem na wszystkich wykładach i bardzo przyjemnie je wspominam i chętnie bym to powtórzył, naprawde.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Powrót do Egzamin na prawo jazdy