Jesteś z jastrzębia zdroju ?? Oddaj swoją opinie tutaj !!!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zapraszam tu wszystkich z j-bia :D:D

Postprzez Ficek » czwartek 14 lipca 2005, 21:54

Oddajcie swoją opinie na temat WORD'u w Jastrzębiu Zdroju i napiszcie gdzie chodziliście na nauke jazdy :) zapraszam !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja chodziłem do GRZESIA na ul Zielonej i polecam tą szkołe super instruktor i wgule jest ok
:D:D:D
...:::Exécüté:::...
Prawo jazdy kat. B 12.07.2005
Marzenie --> Peugeot 206 CC
Ficek

Postprzez nick91 » sobota 23 lipca 2005, 13:51

W Jastrzebiu jest ok. Niedawno zdawalem, mialem spoko egzaminatorów, miasto tez ok, no i najwazniejsze nie ma tych pokreconych tramwajow :twisted:

Uczylem sie w Raciborzu w ZDZ. Mam dosyc mieszane odczucia.. Kurs zaczalem pod koniec lutrgo a pierwszy egzamin mialem 26 czerwca !! Trwalo to kawal czasu no ale w koncu dobrnelem do konca.
Wie ktos jak to jest z odbiorem prawka? Powiedzieli mi w okienku za do odbioru za 3 tyg a ja juz nie moge sie doczekac. Moze zdarzylo sie komus odebranie prawka przed terminem? Zostalo jeszcze 6 dni moze juz bedzie, jak myslicie?
nick91

Postprzez Ficek » poniedziałek 25 lipca 2005, 19:19

No ja mam takiego kumpla co powiedzili mu że będzie prawko około 2 dygodni a poszedł za tydzień i juz było :) No ale to zależy czasami jest wcześniej a czasami puźniej możesz sprawdzić moze juz jest :) ja też sie nieumiem doczekać, egzamin miałem 2 tygodnie temu a byłem dziś i poiwedzieli mi ze mam przyjść w środe :)

A co do tych tramwajów to b.dobrze ze ich tu niema :)

Gratuluje..
...:::Exécüté:::...
Prawo jazdy kat. B 12.07.2005
Marzenie --> Peugeot 206 CC
Ficek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy