***instrÓktor z piekła rodem***

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

***instrÓktor z piekła rodem***

Postprzez rusel » niedziela 17 marca 2013, 13:03

http://www.youtube.com/watch?v=4RmGtqr0FUA

Esencja nauczania

zakończylo się w sądzie
rusel

Re: ***instrÓktor z piekła rodem***

Postprzez Borys_q » niedziela 17 marca 2013, 13:17

Stara sprawa.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez Revan » niedziela 17 marca 2013, 14:17

Gosciu by sie nie pozbierał jakby chociaz wypowiedzial do mnie jedno takie zdanie :)
Dziwie sie ze koles nie wyszedl z samochodu
WORD ŁÓDŹ MARATOŃSKA

Kategoria B 12.03.2013 plac (+), miasto (+)
Revan

Postprzez Borys_q » niedziela 17 marca 2013, 14:19

Jo jo przed klawiaturą każdy jest twardy.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez Anett » niedziela 17 marca 2013, 14:50

Widze że pełno takich "instrÓktorów".

Ja miałam wcale nie lepiej. Nic nie wytłumaczył etc tylko się darł. Nie zdałam 1 egzaminu, jakieś 1,5 tygodnia potem miałam jazdy (2h bo i jego kolega 2h)

Ja miałam 1 jechać... Już od początku się na mnie wydzierał, komentował (w podobny sposób mnie) i śmiał się z oblanego egzaminu do jego kolegi. Po 30 minutach nie wytrzymałam i nie chciałam jeździć. 3,5 h spędziłam z tyłu bez możliwości odpisania na esa czy odezwania się. Przy czym byłam dalej obrażana i wyśmiewana. Do tego mi groził.
Kasy mi oczywiście nie zwrócił
Anett

Postprzez rusel » niedziela 17 marca 2013, 14:55

po co wychodzic z samochodu?, teraz inne czasy, poprostu wlacza sie nagrywanie...
rusel

Postprzez tomcioel1 » niedziela 17 marca 2013, 15:48

a może bys tak rusel zamieścił filmik o zachowaniu któregoś ze swoich kolegów czy koleżanek ? założe się że też by się cos znalazło w podobnym stylu - zwlaszcza wśród tych starszych , emerytowanych pracowników służb mundurowych ...

jest tylko jedna mala różnica : nie pasuje ci instruktor - zmieniasz go ewentualnie zmieniasz szkołę , niestety egzaminatora w trakcie egzaminu nie zmienisz...

no i bardzo ciężko namówić zdającego w podobnej sytuacji do złożenia skargi na przebieg egzaminu , a często by się należało ...
tomcioel1

Postprzez rusel » niedziela 17 marca 2013, 15:54

panie instruktorzu tomcioel zaloz sobie post odnosnie egzaminatora to cos sie zamiesci, poki co przestan marudzic, egzamin przynajmniej jest rejestrowany a tu eksperci z branzy naluki jazdy wciaskaja ludziom kit i chamstwo cichaczem
rusel

Postprzez tomcioel1 » niedziela 17 marca 2013, 16:10

panie egzaminatorzu rusel - "zaloz sobie post odnosnie egzaminatora to cos sie zamiesci, poki co przestan marudzic"
poza tym na temat szkolenia to można się wypowiadać jak ma się w tej kwestii jakies doświadczenie ...

ale , zapomniałem , przecież doświadczenie w szkoleniu przeszkadza w egzaminowaniu ...
tomcioel1

Postprzez rusel » niedziela 17 marca 2013, 16:42

nie wiedzialem ze potrzeba legitymacji instruktora zeby nazwac takie zachowanie chamstwem....., natomiast widze ze kazdy moj post to jakas ironiczna pyskowka jakbys nie mogl czegos przelknać....ciagle cos biadolisz o moich kolegach i kolezankach bez konktretow jak to w twoim stylu...
rusel

Postprzez tomcioel1 » niedziela 17 marca 2013, 16:56

nie każdy twój post to jak to napisałeś "ironiczna pyskówka" z mojej strony , są rzeczy z którymi sie zgadzam z tobą a tu zadziałała solidarność - atakujesz nas instruktorów wyciągając jakieś ekstremalne filmiki więc nie dziw się tym co napisałem

jeżeli już tak "biadole" to może zauważyłeś że w tym moim biadoleniu są fakty , bo często opisywałem "chamskie" egzaminy - oczywiście wybielany przez ciebie i twoich kolegów na forum...
tomcioel1

Postprzez rusel » niedziela 17 marca 2013, 17:02

tu zadziałała solidarność - atakujesz nas instruktorów wyciągając jakieś ekstremalne filmiki

no to pogratulowac solidarnego kolegi

atakujesz nas instruktorów

nepotyzm kole w oczy? nie dziwie sie, na moj nos to raczej atak instruktora na kursanta wiec zachowaj jakikolwiek poziom wypowiedzi

tym moim biadoleniu są fakty , bo często opisywałem "chamskie" egzaminy

wrzuc film czlowieku to porozmawiamy...bo to kolejne "fakty po faktach" :)
Ostatnio zmieniony niedziela 17 marca 2013, 17:07 przez rusel, łącznie zmieniany 1 raz
rusel

Postprzez tomcioel1 » niedziela 17 marca 2013, 17:06

nepotyzm ? ktoś tu chyba myli pojęcia ...
tomcioel1

Postprzez rusel » niedziela 17 marca 2013, 17:09

ktoś tu chyba myli pojęcia

ktos tu chyba pomylil zawód czego masz dowod, nigdzie nie opisalem standardu zachowan takiej czy innej grupy zawodowej tylko przyklad konkretnego instruktora wiec daj juz sobie spokoj
rusel

Postprzez Revan » niedziela 17 marca 2013, 17:18

Borys_q napisał(a):Jo jo przed klawiaturą każdy jest twardy.

Wybacz, ale co to ma do rzeczy? Nie jestem przestraszonym 18latkiem ktory dostal kase na kurs od rodzicow, znam swoje prawa i taki Pan nie dosc ze od razu przestalby byc moim instruktorem to jeszcze odpowiedzialby za naruszenie mojej nietykalnosci cielesnej, sama autoszkoła rowniez by odpowiednio "beknela" w mediach, bo nie wierze ze wlasciciel nie wiedzial co sie tam dzieje ani w to ze byl to 'jednorazowy' incydent.

Sa jakies granice, kazdy sie uczy i kazdy potrzebuje innego podejscia ale watpie zeby taka agresywna postawa miala sie przyczynic do rozwoju umiejetnosci tego chlopaka
WORD ŁÓDŹ MARATOŃSKA

Kategoria B 12.03.2013 plac (+), miasto (+)
Revan

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy