Pytania na kursie i na egzaminie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Pytania na kursie i na egzaminie

Postprzez Ktosiek » poniedziałek 22 sierpnia 2005, 18:49

Witam jako nowy user:)

Chciałbym się upewnić-posiadam program prawojazdy ABCD 2004 oraz książeczkę którą dostałem na kursie z pytaniami na kategorię B z 487 pytaniami. Moje pytanie jest następujące-czy egzamin będzie na podstawie tych 487 pytań? (tzn chodzi mi oto czy będą to te same pytania z których teraz się uczę czy jakieś inne) ?

Przepraszam za to głupie pytanie ale muszę mieć pewność. Przeglądałem różne topicki i stronę jednak nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi :). Z góry dziękuje.
Ktosiek

Postprzez wiruswww » poniedziałek 22 sierpnia 2005, 20:21

A skąd my may wiedziec jakie ty masz pytania w tej książeczce? Jest wiele wydawnictw.

Zapewne są to te same pytania które bedą na egzaminie.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez beatika10 » wtorek 30 sierpnia 2005, 22:41

tEZ SIE NAD TYM ZASTANAWIAŁAM.No bo praktyka może sie zmienic ,ale przepisy pozostaja te same i teoria powinna być podobna , z drugiej strony słyszałam jeszcze w zeszłym roku ,że teoria ma wyglądac tak ,że jedno pytanie dwie odpowiedzi ( zła i dobra ) i ileś tam sek. na tę odp.niby lepiej ,ale tez więcej ma byc pytan o pierwszej pomocy .Może tez o tym słyszeliście :?:
xxx
beatika10

Postprzez adalberthus » środa 31 sierpnia 2005, 09:13

jeżeli masz książeczkę wydaną przed majem 2004,to baza jest nieaktualna.po maju nastąpiły pewne zmiany(szczególnie szybkości)
jak chceta to jedźta, ale nie jedźta jak chceta
adalberthus

Powrót do Egzamin na prawo jazdy