egzamin muszę zdawać w okularach

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

egzamin muszę zdawać w okularach

Postprzez Piotrekk95 » niedziela 01 września 2013, 14:58

Byłem u lekarza doktorka badała mi wzrok a ja nie widziałem i powiedziała ze muszę zdawać egzamin w okularach. W poniedziałek wybieram sie do okulisty i co jeśli okulista będzie mi badał wzrok a ja bedą widział i nie bede musiał okularów nosić ?
Piotrekk95

Re: egzamin muszę zdawać w okularach

Postprzez jpl » niedziela 01 września 2013, 15:13

Musisz zrobić tak, jak masz wpisane na dokumencie od lekarza orzecznika, aczkolwiek, gdyby lekarz okulista stwierdził co innego, dobrze byłoby przeprowadzić kolejne badanie u lekarza orzecznika, tylko nie wiem, czy to możliwe...

Tak czy owak, powodzenia :!: :!: :) :D
jpl

Postprzez AdamKesy » niedziela 01 września 2013, 16:05

Tak musisz mieć na egzaminie okulary (jeżeli tak masz na orzeczeniu od lekarza) , jeżeli ich nie będziesz miał to egzamin sie nie odbędzie co dla Ciebie skończy się wynikiem negatywnym.
(2013-02-13) Egzamin Kat.B (Zdany za 1 razem)
(2013-02-28 14:42:38) Odebranie Prawa Jazdy

16/03/2013 Pierwsza rutynowa kontrola drogowa :)
AdamKesy

Postprzez Baczynski » niedziela 01 września 2013, 16:09

Jeśli w papierach masz, że musisz jeździć w okularach to nie ma zmiłuj ew. brak to oblany egzamin.
Warsztaty dla instruktorów -ukończone :)| Kurs na przewóz rzeczy i osób zrobiony| Nauka jazdy w Gdańsku kat. A,B, C+E, D. W planach lot w kosmos... jak będzie tańszy :D
Baczynski

Postprzez Piotrekk95 » niedziela 01 września 2013, 16:20

juz byłem o lekarza orzecznika (prywtnie 50 zł ) i byłem w wydziale komunikacji dostałem juz pkk i poszedłem sie już zapisać do prawa jazdy

a co mam zrobić jeśli pójde do okulisty i wszystko bede widzieć i okulista powie ze nie musze okularów
ja u orzecznika pewnie dlatego nie widziałem ponieważ za mocno ręką przycienełem oko
Piotrekk95

Postprzez jasper1 » niedziela 01 września 2013, 16:33

Piotrekk95 napisał(a):
a co mam zrobić jeśli pójde do okulisty i wszystko bede widzieć i okulista powie ze nie musze okularów
ja u orzecznika pewnie dlatego nie widziałem ponieważ za mocno ręką przycienełem oko

To będzie cud uzdrowienia...
Formalnie, w takiej sytuacji powinieneś wrócić z orzeczeniem okulisty do lekarza orzecznika, który Cię badał, bo to by znaczyło, że swoją pracę wykonał nieprawidłowo i niech się martwi jak zjeść tę żabę.
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Postprzez Baczynski » niedziela 01 września 2013, 16:47

Piotrekk95 napisał(a):juz byłem o lekarza orzecznika (prywtnie 50 zł ) i byłem w wydziale komunikacji dostałem juz pkk i poszedłem sie już zapisać do prawa jazdy

Okulista nie ma tu wpływu liczy się to co masz w papierach.
Warsztaty dla instruktorów -ukończone :)| Kurs na przewóz rzeczy i osób zrobiony| Nauka jazdy w Gdańsku kat. A,B, C+E, D. W planach lot w kosmos... jak będzie tańszy :D
Baczynski

Postprzez lith » poniedziałek 02 września 2013, 22:23

Więc pozostaje zmienić w papierach.
lith

Powrót do Egzamin na prawo jazdy