Witam,
Na poczatku chciałbym powiedzieć że pożądny OSK prowadzi szkolenia z pierwszej pomocy, ci którzy tego nie robią lub jak slyszałem odbembniają filmikami bez praktyczneej i teoretycznego doświadczenia jest nabijanie w butelkę, gdyż za wszystko wy zapłaciliście. Chiałem się na tym forum wypowiedzieć gdyż na mojej stronie uwidoczniłęm pytania z RKO/BLS które możecie spotkać na teście z teoretycznym na prawo jazdy.Z ośrodkami którymi wspópracuje wpełni spełniają wymagania dotyczące wiedzy teoretycznej jak i praktyczej. Jeśli chodzi o ostatnie wydarzenia w WORD w Katowicach jestem zwolenikem obowiązkowego egzaminu z pierwszej pomocy podczas zdawania na egzamin z prawo jazdy, ponieważ około 60% z was podchodzi z bardzo dużą rezerwą, kpiną luba nawet lekceważeniem, a ten egzamin pozwoli na większe słuchanie mnie jako intruktora RKO/BLS że sprawy masażu serca są naprawde ważne. Jeśli chodzi o testy znajdują się na stronei www.janmed.pl albo https://www.facebook.com/janmedkursypierwszejpomocy jest udestępniony reszte dowiecie się z ośrodków w których mnie spotkacie.