przez mario_s » sobota 03 grudnia 2005, 23:10
przez mirinda » niedziela 04 grudnia 2005, 01:10
Mimno tego że jest wiele sposobów na pokonanie tego zadania na forum ja ci dem radę ,nie ma znaczenia jakim samochodem jedziesz ten sposób jest na punto ale na corsę też próbowałem,jak mijasz 1 słupek który wyznacza kopertę skreć do oporu w prawo ,po skręcie słupek który jest na końcu krawężnika masz mieć po przekątnej, jedziesz po prostej do czasu kiedy tylne lewe koło zacznie przekraczać linię przerywaną ograniczającą stanowisko z lewej stony, wtedy do oporu w lewo,jak samochód się po prostej tzn jest równolegle do krawężnika prostój koła , jak nie ma miejsca na prostowanie , podjedz do p[rzodu tzw. korekta.Zadani zaliczone.mario_s napisał(a):Wpisujecie tutaj wasze sposoby/ lub pakazane przez waszych instruktorow na placyku. Chodzi mi o koperte / parkowanie skosne, prostopadle przodem i tylem.(" Np. kiedy zobacze w lewym lusterku linie to skrecam itp." - krok po lkroku :D Prosze pisac zrozumiale... Musze znalezc jakis dobry sposob na koperte, ale na pewno te sposoby przydadza sie rowniez dla innych wiec inne manerwy tez sa bardzo mile widziane. Fajnie byloby zaznaczac czy dla corsy 3 drzwiowej/5 drzwiowej jest dany sposob :)
przez Myslovitz » niedziela 04 grudnia 2005, 01:47
mirinda napisał(a):jedziesz po prostej do czasu kiedy tylne lewe koło zacznie przekraczać linię przerywaną ograniczającą stanowisko z lewej stony, wtedy do oporu w lewo,jak samochód się po prostej tzn jest równolegle do krawężnika prostój koła