kraków-Funkcjonowanie word

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

kraków-Funkcjonowanie word

Postprzez BAZIA23 » wtorek 01 sierpnia 2006, 14:28

wybrałam taki temat,bo mieszkam w okolicy krakowa i zdawalam prawo jazdy na koszykarskiej.zdalam za 5 razem.ale nie o to tu chodzi.
wg mnie praca tamtejszego osrodka pozostawia wiele do zyczenia.przede wszystkim okropnie dlugi czas oczekiwania na egzamin,poza tym jak juz sie przyjdzie na ow egzamin czesto sie czeka 2-3 godz. bo maja takie opoznienia,skoro sie nie wyrabiaja to czemu zapisuja tyle osób na dany dzien?
prosze o opinie :o
BAZIA23

Postprzez cman » wtorek 01 sierpnia 2006, 14:55

Na razie trudno mi się wypowiedzieć, bo egzamin dopiero przede mną (kat. A), ale kiedy zdawałem kat. B, 4 lata temu, to w sumie nie miałem zastrzeżeń. Na egzamin czekałem niecałe dwa tygodnie, poza tym nie było żadnej obsuwy, no ale egzamin był o 7:30 w sobotę, więc trudno, żeby wtedy było opóźnienie :wink:
cman

Postprzez BAZIA23 » wtorek 01 sierpnia 2006, 14:58

:? no to spoko,pisze o tym co widziałam tam,moze tak jest po wprowadzeniu tych nowych zasad zdawania.w kazdym razie nie chciałabym jeszczeraz tego przechodzic :)
BAZIA23

Postprzez Cubaza » wtorek 01 sierpnia 2006, 19:48

Tak jest wszędzie teraz. Czeka się na egzamin bardzo długo bo są wakacje i ludzie postanawiają teraz zrobić prawko. A to, ze na egzaminie czeka się aby wsiąść do auta to powód jest taki, że wielu egzaminatorów postanowiło sobie zrobić urlop.
Cubaza

Postprzez ssieger » wtorek 01 sierpnia 2006, 20:18

Ja na egzamin czekalem miesiac, w pobliskiej miejscowosci czeka sie 3 z kolei. Na egzaminie mialem byc na 14:30, a zdawalem o 17:30 i jestem wyrozumialy, bo nie jestem jedynym ktory chce zdobyc prawko. Nie przesadzalbym zatem z takimi opiniami. Troche wyrozumialosci!
ssieger

Postprzez ella » środa 02 sierpnia 2006, 00:12

przede wszystkim okropnie dlugi czas oczekiwania na egzamin,

Długi, a jednak chciałbyś, żeby jeszcze mniej osób zapisywali na dany dzień, żebyś nie musiał czekać 2-3 godzin. Nie przesadzaj bo przyjdzie niedługo czekac pół roku. Ale wtedy każdy przyjdzie na okresloną godzinkę i pan egzaminator na niego będzie juz czekał. Luksus :lol:
skoro sie nie wyrabiaja to czemu zapisuja tyle osób na dany dzien?
ella
Moderator

Postprzez Agawa » środa 02 sierpnia 2006, 10:42

Ja zdawałm w krakowskim MORD-zie ponad dwa lata temu. Na egzamin czekałam niecały miesiąc (ok. 3,5 tygodnia) ale zapisałam sie jeszcze w czasie trwania kursu abym nie została na czas oczekiwnia bez jakiegokolwiek kontaktu z samochodem.
Egzamin miałam o godz. 13.30 i egzaminator pojawił sie punktualnie.
Ja nie mam zadnych zastrzeżeń :lol:
A jak poczytasz troche forum to zorientujesz sie, że teraz przeważnie wszedzie sie tak długo czeka na egzamin.
Agawa

Postprzez Szell » środa 02 sierpnia 2006, 12:56

Dużo osób przystępuje do egzaminu ponownie i ponownie i ponownie, stąd się napiętrzają takie kolejki.
Szell

Powrót do Egzamin na prawo jazdy