Kat. A w Dąbrowie Górniczej -Trasa??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Kat. A w Dąbrowie Górniczej -Trasa??

Postprzez .Adrian. » poniedziałek 07 sierpnia 2006, 19:17

Cześć.
A właściwie to chodzi mi o to czy egzamin odbywa się na tej trasie która wisi w ośrodku egzaminacyjnym.
Czy jest tak jak z egzaminem na samochód że jeździmy tam gdzie chce intruktor.
Znajomy zdawal tam prawko wiosna to jeżdził po tej trasie a gdzieś słyszałem że niekoniecznie na niej jest egzamin tylko tam gdzie chce instruktor czy ten koleś co tam egzaminuje.
Może wiecie jak jest w Dąbrowie Górniczej bo w środe mam egzamin i juz mały stres jest, no ale gdyby egzamin sie odbywał na trasie która jest ustalona to już by było spoko.
Dzieki za info.
.Adrian.

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 07 sierpnia 2006, 19:39

scorpio44

Postprzez .Adrian. » poniedziałek 07 sierpnia 2006, 19:47

no spoko.
Tylko ze dzis w wordzie sobie jeszcze ogladam traske znaczy mape z trasa ktora wisi w gablocie i podchodzi jakis koles i mi mowi ze niekonicznie tak bede jechal tylko jak tam instruktor bedzie chcial.
.Adrian.

Postprzez cman » poniedziałek 07 sierpnia 2006, 19:57

No i niech sobie jakiś koleś mówi, a egzaminator po prostu musi się trzymać trasy.
cman

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 07 sierpnia 2006, 20:21

.Adrian. napisał(a):no spoko.
Tylko ze dzis w wordzie sobie jeszcze ogladam traske znaczy mape z trasa ktora wisi w gablocie i podchodzi jakis koles i mi mowi ze niekonicznie tak bede jechal tylko jak tam instruktor bedzie chcial.

Błagam... EGZAMINATOR, a nie instruktor. No nie pojmę, dlaczego tak wielu ludzi nagminnie myli te słowa... Dla mnie to tak, jakby pomylić fryzjera z lekarzem, albo księdza z cukiernikiem. ;) :D
scorpio44

Powrót do Egzamin na prawo jazdy