Egzamin kontrolny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin kontrolny

Postprzez jang538 » piątek 06 kwietnia 2007, 20:02

W związku z tym,ze jest to mój pierwszy post na tym forum witam wszystkich jego użytkowników.A problem mój jest następujący :Otóż dwa lata temu zostałem zatrzymany za zajdę pod wpływem alkoholu i ukarany przez sąd na dwuletni zakaz prowadzenia pojazdów.Na domiar złego w dniu w którym miało zdarzenie miejsce zostały mi skradzione dokumenty i między innymi to nieszczęsne prawo jazdy.Złożyłem w Wydziale Komunikacji stosowne oświadczenie,dotyczące skradzionego prawa jazdy.Za kila dni mija dwa lata,będę mógł ubiegać się o wyrażenie zgody na wydanie skierowania na egzamin kontrolny.Czy w związku z tym że moje prawo jazdy nie zostało złożone w Wydziale Komunikacji może być przyczyną jakichś problemów?Tak jak pisałem nie mam tego dokumentu,oświadczenie złożone.Jeżeli jest ktoś kto może mi podać odpowiedź,to bardzo o nią proszę.
Pozdrawiam
jang538

Postprzez Radwan » piątek 06 kwietnia 2007, 20:18

Witam. Nie powinno być żadnych problemów. Gorzej będzie jak te prawo jazdy odnajdzie się cudownie po egzaminie - mogą być kłopoty. Pozdrawiam
Radwan

Postprzez jang538 » piątek 06 kwietnia 2007, 20:27

Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź.Myślę,że ktoś kto mi je ukradł nie miał z niego wiele pożytku,tym bardziej,ze było to jeszcze "stare"prawo jazdy,a wiec i tak nieaktualne.
jang538

Powrót do Egzamin na prawo jazdy