Co mam zrobic ? Pomocy !!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Co mam zrobic ? Pomocy !!!

Postprzez Springer » wtorek 24 kwietnia 2007, 22:02

Witam Serdecznie.... Mam bardzo wielki problem, otoz chodzi o to ze nie otrzymalem prawa jazdy !. Zaczne od poczatku. Zdawalem egzamin dnia 27.03.2007 ( egzamin wypadl pomyslnie - zdalem ) Wyjechalem na nie caly miesiac, za granice przyjechalem... Pierwsze co zrobilem, po przyjezdzie wybralem sie po odbior Prawa jazdy. I to co uslyszalem od Pani w okienku. Jeszcze nie ma pana prawa jazdy... Po czym powiedziala mi ze mogly zajsc pewne komplikacje w bazie danych, lecz sprawdzila, zrobila kilka telefonow. Po 30 min poprosila mnie, ponownie do okienka i mowi. Przepraszam pana bardzo ale pana teczka z papierami znajduje sie dalej w WORD-zie, i wychodzi na to ze pana papierow nie wyslano do Wydzialu komunikacji... ( Widocznie zaszla pomylka i nie wyslanoo pana papierow ). Bylem i jestem, strasznie zdenerwowany ! Nie wiem co mam teraz robic, bo to dla mnie czysta paranoja ! Wyszedlem z bodynku z lzami w oczach, bo co moglem poradzic.. Dochodze teraz powoli do siebie... Rodzice rowniez nie wiedza jak z tym dzialac ! Prosze was ! Pomuszcie mi bo wpadam w straszna depresje !
PROcom eXtreme Gamblers www.peXg.org :*
Springer

Postprzez ella » wtorek 24 kwietnia 2007, 22:06

A dlaczego nie zadzwoniłeś albo nie pojechałeś do WORD wyjaśnić tej sprawy?
ella
Moderator

yyy...

Postprzez Springer » wtorek 24 kwietnia 2007, 22:11

Ja jestem ciagle z mysla ta ze, juz tego nie uratuje... Z tego co pamietam to zapis z jazdy, istnieje 2 tygodnie na dysku twardym... Ale jesli zdalem to musi byc tam jakas kartka z tym ze zdalem, nie orientuje sie w tym naprawde, dlatego pytam.
Springer

Postprzez ella » wtorek 24 kwietnia 2007, 22:20

Dlaczego zakładasz najgorsze, że nie zdałeś. Kartki ci po egzaminie chyba nie dał (chociaż to nie reguła)
Oczywiście, że w dokumentach jest informacja czy zdałeś czy nie. Może to po prostu przeoczenie, dlatego trzeba jechać do WORD i to wyjaśnić.
ella
Moderator

o.k

Postprzez Springer » wtorek 24 kwietnia 2007, 22:33

Mysle ze sie jutro wybiore i zalatwie to wszystko... Przyjechalem dzisiaj z zagranicy, auto sobie nawet kupilem... Juz myslalem ze sobie pojezdrze, ale niestety.... Jeszcze mam pytanie... Jesli mi nie udowodnia, tego ze zdalem lub, nie zdalem ( oby tak nie powiedzieli ) Bo mam kolege swiadka jak wracalem autem do WORD-u i mi gratulowal. To mozna sie gdzies odwolac, do kogos z wyzszej hierarchi ?
Springer

Postprzez scorpio44 » środa 25 kwietnia 2007, 14:41

Springer, wyluzuj! :D :D :D Niczego jeszcze nie spróbowałeś wyjaśnić, a już zakładasz najgorsze. Trzeba iść do WORD-u i się wszystkiego dowiedzieć. Nie bój się, jeżeli zdałeś egzamin, to na pewno ślad w papierach po tym pozostał. ;)
Przychodzi mi do głowy taka ewentualność: może w Twoim mieście trzeba wpierw zapłacić za prawo jazdy (a Ty tego nie zrobiłeś), żeby wszcząć procedurę? I dlatego papiery nie poszły w ogóle do WK. W niektórych miastach w Polsce tak jest.
scorpio44

Powrót do Egzamin na prawo jazdy