PORD Gdynia się przenosi?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

PORD Gdynia się przenosi?

Postprzez funnygirl » wtorek 22 maja 2007, 21:36

kooba$ napisał(a):W lipcu przenoszą się pod estakadę Kwiatkowskiego (zaraz przy torach) Ciekawe jak będzie wyglądała sytuacja :hmm:

Co? kto? PORD Gdynia przenosi się pod estakadę? to gdzie będą jeździć? po Chylonii?
Kategoria B
- plac (-) miasto (-)
- plac (+) miasto (+)

Kategoria A
- plac (+) miasto (+)
--------------------------------------
Pani instruktor. Finally!
funnygirl

Postprzez kooba$ » środa 23 maja 2007, 11:04

ta, podobno grabówek, leszczynki :wink:
kooba$

Postprzez laurencja » środa 23 maja 2007, 21:41

Jak na razie to budowa nie wyglada tak jakby mial tam byc pord juz od lipca no chyba ze maja super szybka ekipe budowlano - wykonczeniowa. Hmm ciekawe jak beda wygladaly nwe trasy egzaminacyjne. Ale jest tego i pozytywna strona - przynajmniej to 'cudowne' skrzyzowanie na weglowej bedzie daaaleko od nowego pordu ;p
laurencja

Postprzez funnygirl » środa 23 maja 2007, 22:03

dobra, to jednak prawda, w miejscu obecnego PORDU jakis developer wykupil caly teren, bedzie tam cos budowal, sa juz plany zagospodarowania.
A co do skrzyzowania - zawsze mozna tam dojechac, spokojnie, teraz pierwsza rzecza gdzie sie beda egzaminatorzy kierowac to bedzie to skrzyzowanie ;) teraz poprostu potrwa to troszenke dluzej :D
Kategoria B
- plac (-) miasto (-)
- plac (+) miasto (+)

Kategoria A
- plac (+) miasto (+)
funnygirl

Postprzez nokeyb » środa 23 maja 2007, 22:37

Moim zdaniem trasy egzaminacyjne nie koniecznie się zmienią. Egzaminatorzy nie rzadko wykonują swoją pracę na Węglowej od 20-30 lat. Doskonale znają cały teren w pobliżu, i wiedzą gdzie pojechać z egzaminowanym. Nie sądzę żeby przyzwyczajenia zawodowe się jakoś drastycznie zmieniały.
Poza tym okolice nowego lokalu PORD to Chylonia, Obłuże, Grabówek- to są stosunkowo dobrze oznakowane i utrzymane dzielnice, gdzie egzaminator nie koniecznie może sprawdzić wszystkie umiejętności.

Trochę mnie dziwi że mimo informacji o otwarciu nowego budynku PORD w Lipcu, wciąż brak oficjalnych informacji na stronie www ośrodka. To samo z świstkami które wydają, kiedy przydzielony zostaje termin już na lipiec.

Czekam na dalsze informacje.
nokeyb

Postprzez kooba$ » poniedziałek 04 czerwca 2007, 21:07

Byłem dzisiaj z instruktorem sie przejechać i zobaczyć jak robota wygląda i mój instruktorek twierdzi, że na lipiec się nie wyrobią. Ja się na budowlance nie znam, ale jakby nie było to jeszcze 2 miesiące, więc kto wie . . . :D
B, C, C+E -wszystko za pierwszym :)
kooba$

Postprzez funnygirl » poniedziałek 04 czerwca 2007, 21:55

moja kolezanka mowila, ze pytala sie swojego instruktora i on powiedzial ze PORD najwczesniej w przyszlym roku sie przeniesie ;) i dobrze bo mam zamiar zrobic kat A w to lato i chcialabym na starej trasie :)
Kategoria B
- plac (-) miasto (-)
- plac (+) miasto (+)

Kategoria A
- plac (+) miasto (+)
funnygirl

Postprzez dialer » wtorek 05 czerwca 2007, 12:52

Instruktor mi mówił, że prawdopodobnie w sierpniu się przeniosą.
Oby trasy się drastycznie nie zmieniły. Niby znaki te same, ale...
dialer

Powrót do Egzamin na prawo jazdy