Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez diablo55 » wtorek 18 listopada 2008, 17:09
przez T!zzue » wtorek 18 listopada 2008, 18:05
http://www.maxior.pl/film/116411/Korzystaj_z_predkosci_az_do_samego_konca
przez diablo55 » wtorek 18 listopada 2008, 18:42
przez HakirimJP » wtorek 18 listopada 2008, 22:55
przez ===Dawid=== » wtorek 18 listopada 2008, 23:28
przez kopan » wtorek 18 listopada 2008, 23:57
diablo55 napisał(a):--------------------------------------------------------------------------------
pieszych-olewają ciągle mozna tego doswiadczyc , zawsze przed pasami trzeba zwolnic a gdy pieszy sie pojawi obowiazkowo zatrzymac sie , no ale po co ? lepiej go rozjechac ,albo zatrzymac sie tyz przed nim z piskiem opon.
przez AgaG » środa 19 listopada 2008, 13:33
przez amfre » czwartek 20 listopada 2008, 10:35
przez radex171 » sobota 13 grudnia 2008, 12:44
===Dawid=== napisał(a):zależy gdzie i w jakim mieście, sory ale dla mnie na niektórych drogach przykładowo w krakowie 80km/h to mało .Pamiętam wiele lat temu jak jeszcze mieliśmy malucha na ul.bora komorowskiego było ograniczenie do 90.poza tym czy w przepisach jest napisane że jak stoi pieszy to ja go musze przepuścić?zależy od sytuacji,drogi itp.pomyśl jakby każdy chciał przepuścić jednego pieszego?
przez dariex » sobota 13 grudnia 2008, 13:22
radex171 napisał(a):
A ty pomyślałeś chociaż raz że to twoje 80km/h może być jednak o wiele za dużo?? widać że nie myślisz... a tym bardziej zwłaszcza że to jest miasto gdzie mieszkają ludzie. a Co byś powiedział gdyby (oczywiście tego Ci nie życzę ani nikomu innemu) Twoje dziecko mając ok. 10 latek (bo wtedy dzieci nie wiedzą jakie czeka ich zagrożenie). wbiegł na ulicę chcąc przejśc na drugą stronę??. tylko nie mów mi że od tego są pasy bo takie dzieci (bynajmniej większość) nie myśli aby iść na pasy tylko aby było jak najszybciej a same często błędnie oceniają to czy zdąrzą... a przeżyć "spotkanie" z pędzącym 80 km/h autem... chyba mówili Ci o tym na kursie prawa jazy...
przez radex171 » niedziela 14 grudnia 2008, 18:03
przez ===Dawid=== » niedziela 14 grudnia 2008, 21:53
radex171 napisał(a):===Dawid=== napisał(a):zależy gdzie i w jakim mieście, sory ale dla mnie na niektórych drogach przykładowo w krakowie 80km/h to mało .Pamiętam wiele lat temu jak jeszcze mieliśmy malucha na ul.bora komorowskiego było ograniczenie do 90.poza tym czy w przepisach jest napisane że jak stoi pieszy to ja go musze przepuścić?zależy od sytuacji,drogi itp.pomyśl jakby każdy chciał przepuścić jednego pieszego?
A ty pomyślałeś chociaż raz że to twoje 80km/h może być jednak o wiele za dużo?? widać że nie myślisz... a tym bardziej zwłaszcza że to jest miasto gdzie mieszkają ludzie. a Co byś powiedział gdyby (oczywiście tego Ci nie życzę ani nikomu innemu) Twoje dziecko mając ok. 10 latek (bo wtedy dzieci nie wiedzą jakie czeka ich zagrożenie). wbiegł na ulicę chcąc przejśc na drugą stronę??. tylko nie mów mi że od tego są pasy bo takie dzieci (bynajmniej większość) nie myśli aby iść na pasy tylko aby było jak najszybciej a same często błędnie oceniają to czy zdąrzą... a przeżyć "spotkanie" z pędzącym 80 km/h autem... chyba mówili Ci o tym na kursie prawa jazy...
Pewnie mnie wyśmiejesz... ale inaczej byś pisał gdyby ( czego Ci nie życzę) Ciebie lub kogoś z twojego otoczenia spotkało...
LUDZIE MYŚLCIE!!!
przez kryzys » poniedziałek 15 grudnia 2008, 10:16
===Dawid napisał(a):sorry ale to o czym piszesz to już jest wina tylko rodziców i tyle.
przez BOReK » poniedziałek 15 grudnia 2008, 12:16
===Dawid=== napisał(a):Zapraszam na bora-komorowskiego ( elegancki 3-pasmowy asfalt) przykładowo na tym odcinku zazwyczaj śmigam 100.
przez Pinhead » poniedziałek 15 grudnia 2008, 12:44