PILU napisał(a):Tlumaczenie ze musimy patrzec na sygnalizator dla pieszych jest bezpodstawne
Ooo, rozumiem, że kolega zna lepszy sposób na zorientowanie się, jakie światło mają piesi? :D
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez scorpio44 » wtorek 10 marca 2009, 18:23
PILU napisał(a):Tlumaczenie ze musimy patrzec na sygnalizator dla pieszych jest bezpodstawne
przez rufioo » wtorek 10 marca 2009, 23:51
panczo napisał(a):Widziałem pieszych, którzy zbliżyli się do pasów, po czym się ZATRZYMALI, więc kontynuowałem jazdę.
przez Cezary » środa 11 marca 2009, 01:48
przez BOReK » środa 11 marca 2009, 12:24
przez PILU » środa 11 marca 2009, 12:55
scorpio44 napisał(a): Ooo, rozumiem, że kolega zna lepszy sposób na zorientowanie się, jakie światło mają piesi? :D
przez kopan » środa 11 marca 2009, 16:38
panczo napisał(a):mając zielone światło zwracasz uwagę na to jakie światło jest aktywne na malutkim sygnalizatorze przeznaczonym wyłącznie dla pieszych? Poza tym, byłem przez cały kurs uczulany na sytuację w, której to kierowca po ustąpieniu pierwszeństwa pieszym, którzy jeszcze nie weszli na jezdnię mógł automatycznie pożegnać się ze zdanym egzaminem, powiedziałem to egzaminatorowi po tej sytuacji a on na to: że to było jedyne słuszne wyjście. Komu wierzyć? Poważnie myślę nad odwołaniem.
przez barbra » środa 11 marca 2009, 17:26
Nie może być sytuacji, w której pieszy mając zielony sygnał na sygnalizatorze S-5 może natknąć się na przejeżdżający pojazd
.że to było jedyne słuszne wyjście
przez viera » piątek 13 marca 2009, 21:06
jak ci napisał kolega kopanPoważnie pomyśl nad doszkoleniem
przez pusiek7 » poniedziałek 23 marca 2009, 11:55