czy cos zrobilam zle ?

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Postprzez ZIELU » sobota 01 września 2007, 14:14

Co do postu fibi, to myślisz że jak są koleiny to trzeba nimi jechać. Tak jeżdżą właśnie niedoświadczeni kierowcy. "Jest wydeptane to to pojadem tędy" :roll: Można się usuną troche na prawo czy na lewo i po problemie. Oczywiście nie zawsze bo na nie których odcinakach tak sie po prostu nie da. Ale jak sie chce jeździć w wygodach lewym pasem to trzeba obserwować czy ktoś jadący szybciej nie chce nas wyprzedzić. A myślenie autorki postu że skoro jej maszyna furczy już 120 i więcej nie może to przecież żadna inna maszyna może jechać szybciej jest takie jak u większości świeżych kierowców. Ale miejmy nadzieję że to ją coś nauczy i będzie mniej takich sytuacji na drogach :wink:
ZIELU

Postprzez jovanka » sobota 01 września 2007, 18:25

skorpio44 o wyrocznio!! A moze to Ty nie rozumiesz mojej wypowiedzi....... daruj sobie- Twój kolejny pouczajacy post....ale pozdrawim Cie.
28 luty- początek kursu PZMOT
15 czerwiec- egzamin WORD Opole
...... ......i tyle.
26 czerwiec 2007r.-- odebrałam plasticzek
21.07.2007- kupiłam "żabkę" i jeżdże:-)
jovanka

Postprzez scorpio44 » sobota 01 września 2007, 18:57

Jovanka, i po co ta ironia? Skoro nie tylko ja zauważyłem, że z Twojej wypowiedzi wynika, że nie bardzo rozumiesz sytuację, to chyba coś jest na rzeczy? Druga ewentualność jest taka, że niezbyt precyzyjnie wyraziłaś, co miałaś na myśli i stąd nieporozumienie. Ale zamiast się denerwować i mnie obrażać, mogłabyś po prostu je spróbować wyjaśnić, i po problemie. A jeżeli nie chcesz, to nie miej do nas pretensji, że Cię nie rozumiemy (swoją drogą nie wiem, czemu swoje oburzenie skierowałaś tylko do mnie). Stwierdziliśmy tylko, co wynika z Twoich wypowiedzi.

I koniec offtopa, bo zaraz znowu zacznie się prywata na forum...
scorpio44

Postprzez jovanka » sobota 01 września 2007, 19:00

Nie bede poraz kolejny udowadniać, ze nie jestem koniem.
Łopatologii nie zastosuję.
Koniec offtopa.
Pozdrawiam.
28 luty- początek kursu PZMOT
15 czerwiec- egzamin WORD Opole
...... ......i tyle.
26 czerwiec 2007r.-- odebrałam plasticzek
21.07.2007- kupiłam "żabkę" i jeżdże:-)
jovanka

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze