Wczesniejszy termin egzaminu-watpliwości

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Wczesniejszy termin egzaminu-watpliwości

Postprzez aska;) » piątek 12 września 2008, 15:32

Hej :D Mam ustalony termin egzaminu(teoria+praktyka) na 15.10-od poczatku nie odpowiadała mi ta data i szukałam osoby która zamieniłaby się ze mną na wrzesień,ale bez skutku.Dopiero na wczorajszej jeździe do Krosna chłopak,który jechał ze mną powiedział,że ma exam 23.09 a chce się zamienić na październik.
Zamiana mogłaby nastąpić dopiero w środe,bo wtedy jedziemy znowu do Krosna i będziemy w Wordzie.Dodam że do wyjeżdżenia mam jeszcze 9h.I tu moje pytanie-prośba:czy ta zamiana według was, nie jest zbyt ryzykowna z mojej strony,biorąc pod uwagę czas jaki pozostał do egzaminu :?:

PS.Teorie mam opanowaną,bo uczyłam sie jeszcze na długo przed kursem,w Krośnie,gdzie odbywa się egzamin byłam 3 razy i pamiętam dokładnie wszystkie miejsca na których najczęsciej oblewają,nie robie jakiś większych błędów,jeżdże przepisowo :)

Help-jaka jest wasza opinia,zmieniać termin czy nie :?: :?: :?:
Szybka ale bezpieczna jazda-to jest to...
23.12.2008-Word Krosno,zdane...prawko w portfelu...
aska;)

Postprzez ag_100 » piątek 12 września 2008, 15:42

Jeśli twoja szkoła jazdy to wie (musi wiedzieć, skoro składałaś papiery na egzamin na 15.10) to nie ma żadnych przeszkód, jeśli zdążysz wyjeździć te 9 godzin (nic trudnego - wystarczy dogadać się z instruktorem i umówić się na terminy)

Dlatego warto, bo im szybciej ten egzamin, tym lepiej chyba dla Ciebie (w razie ew. porażki - nie daj Boże :D - masz 24 dni do przodu)
WORD Bydgoszcz 27.11.2008 14:00

Teoria :D
Praktyka :D

Zdane za pierwszym razem!

( 12/4/08 ) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
( 12/10/08 ) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
ag_100

Powrót do Luźna gadka