Młodzi kierowcy i wasz stosunek do nich?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Ania8228 » niedziela 14 września 2008, 13:13

To co :?: Mam łamać przepisy i narażać pasarzerów bo się komuś spieszy :?:

Robię co mogę , żeby nie utrudniać współjadącym.
Ale nie jest miłe bycie zmuszanym do naglego hamowania. Mógłby taki jeden z drugim pomyśleć że jak eLka jedzie wolniej to widocznie ma ku temu powody i przynajmniej nie pchać się tuż przed nos, lub na kufer zestresowanemu kursantowi, :(
Obrazek
Ania8228

Postprzez DEXiu » niedziela 14 września 2008, 14:46

Xsystoff napisał(a):Mnie najbardziej denerwuja dziadki z okularami jak denka od butelek majestatycznie snujacy sie srodkowym pasem. Zero refleksu, zero spostrzegawczosci i nieswiadomosc swoich ograniczen.

...i przekonani, że po drogach nadal jeżdżą tylko furmanki :wink:
DEXiu

Postprzez ella » niedziela 14 września 2008, 16:28

Przypominam temat bo połowa postów odjeżdza w innym kierunku.

Młodzi kierowcy i wasz stosunek do nich?
ella
Moderator

Re: Młodzi kierowcy i wasz stosunek do nich?

Postprzez Popek_ » poniedziałek 15 września 2008, 23:04

Gosc napisał(a):Witam
Mam 18 lat, wlasnie zaczalem kurs na prawo jazdy [08.09.08]
Chociaż jestem pełnoletni, nie wyglądam na swój wiek - można powiedzieć, że wyglądam jak 16-latek. Jestem ciekaw jaki jest wasz stosunek do takich młodych kierowców, gdy widzicie takiego 18-latka za kółkiem który wygląda jakby miał jeszcze mleko pod nosem.
Trochę się tego obawiam, że kierowcy nie będą brali mnie poważnie ze względu na mój wygląd. Nie jestem wybuchowy, jeżdżę dosyć spokojnie, a samochód nie jest dla mnie szpanem, za rok przyda się w dojeżdżaniu na studia. Do tego młodzi kierowcy są chyba w różnych stłuczkach pierwszymi podejrzanymi, prawda?

Dokładnie równo rok temu zacząłem swój kurs na prawo jazdy. Zdałem 30 kwietnia tego roku :P. Nie zwracaj uwagi na to co mówią inni. Słuchaj się tylko instruktora. Pamiętaj że kurs nie uczy jeździć. Kurs uczy jak zdać egzamin. A po egzaminie musisz o wszystkim zapomnieć i nauczyć się od nowa, jako kierowca z prawkiem w kieszeni :)
Prawo Jazdy kat. B
30.04.08 - Praktyka (+)
09.05.08 Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
19.05.08 Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
Popek_

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka