Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Duszek » poniedziałek 17 listopada 2008, 22:03

Za to koty tylko na zielonym swietle i pasach przechodza :wink:

Psa przynajmniej widac. A kot jak czmychnie na jezdnie to ani nie wiadomo kiedy...

Wiem cos na ten temat. Jadę sobie jako dwunastolatka (na rowerku, zeby nie bylo) az tu nagle kot sie wylania zza krzewu róży. Proba ominiecia go skonczyla sie w rowie :evil: z poharatanym pyszczkiem od wspomnianego juz krzewu.
Ósma pasażerka mazdy.
Szczęśliwa posiadaczka kategorii B i C :D
C+E - w trakcie.
A i D - w planach :wink:
Duszek

Postprzez Khay » wtorek 18 listopada 2008, 00:26

Ja tak sobie myślę, że zwierzaki (psy, koty i cała reszta ferajny) nie jest z definicji "głupia" - to tylko (aż? :) )zwierzak, o niższej niż nasza inteligencji. A różnice w zachowaniu poszczególnych "egzemplarzy" wynikają moim zdaniem raczej z głupoty właścicieli. Która na kiepskim wychowaniu niestety się nie kończy. Niech mi ktoś wyjaśni - co skłania właścicieli wielkich psów do puszczania ich wolno bez kagańca? Osobiście psów się nie boję (co w sumie też mądre nie jest, bo pewna rezerwa byłaby wskazana ;) ) - ale potrafię sobie wyobrazić małe dziecko, które na widok takiego psa zachowania się w sposób, który go sprowokuje do ataku. Albo zwyczajnie przerazi się, bo ono może nie wiedzieć, że "nasz azorek to do rany przyłóż, muchy by nie skrzywdził". Żeby nie było totalnie offtopowo - to Twój, Duszku, avatar - mimo że bez psa - wygląda przeuroczo. :D A że cman charakter ma jak to bydlę :P z avka to istotnie, ukryć nie sposób. ;)

Pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez ella » wtorek 18 listopada 2008, 00:37

A że cman charakter ma jak to bydlę z avka to istotnie, ukryć nie sposób

:D sorry nie mogłam się powstrzymać :rotfl:

Myślę jednak, że ten psiak coś oznacza, lecz jaki on może mieć związek z prawem jazdy?
A czy musi?

A Twój avatar ma jakiś związek z prawem jazdy? Wydaje mi się, że nie.
Jak widać każdy wstawia to co lubi.
ella
Moderator

Postprzez HakirimJP » wtorek 18 listopada 2008, 23:16

ella napisał(a):
Myślę jednak, że ten psiak coś oznacza, lecz jaki on może mieć związek z prawem jazdy?
A czy musi?

Oczywiście, że nie. Ale nie o to mi chodziło, poprostu czego akurat kierowcy są takimi miłośnikami psów? Na dodatek do tego stopnia, żeby je wstawiać na avatar na forum? Ciekawe. Ale myślę, że skoro odpowiedź jeszcze nie padła to już nie padnie. Widziałem conajmniej 5 osób na tym forum z avatarem jakiegoś pieska.
22.12.2008r. WORD Chełm: teoria (+) placyk (+) miasto (+)
Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną, a pi*da ze złotą ketą nadal jest pi*dą.
HakirimJP

Postprzez ella » wtorek 18 listopada 2008, 23:18

Widziałem conajmniej 5 osób na tym forum z avatarem jakiegoś pieska.

Ja widziałam więcej :)
ella
Moderator

Postprzez HakirimJP » wtorek 18 listopada 2008, 23:19

ella napisał(a):
Widziałem conajmniej 5 osób na tym forum z avatarem jakiegoś pieska.

Ja widziałam więcej :)

No widisz. :) I uważasz to za zbieg okoliczności? :P
Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną, a pi*da ze złotą ketą nadal jest pi*dą.
HakirimJP

Postprzez ella » wtorek 18 listopada 2008, 23:26

Przejrzyj inne fora to zobaczysz ilu tam miłośników psów. Więc ja nie widzę powiązania kierowca/pies.
Jeśli ty widzisz to myśl dalej :wink:
ella
Moderator

Postprzez ButterflyEffect » środa 19 listopada 2008, 17:01

Nie ma to jak szukanie problemu tam, gdzie go nie ma i tworzenie jakiś dziwnych teorii spiskowych :lol: :lol: :lol:
Nie pojmuję dlaczego kierowca nie może być miłośnikiem psów.

Jak już pisałam: jestem kierowcą, czy dlatego, że ludzie włażą na pasy tuż przed samochodem/przebiegają na czerwonym, to też mam nie lubić wszystkich ludzi? :roll:
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez HakirimJP » środa 19 listopada 2008, 17:39

ButterflyEffect napisał(a):Nie pojmuję dlaczego kierowca nie może być miłośnikiem psów.

Ja też nie pojmuje skąd wytrzaskałaś tą teorię, bo nikt tu tak nie powiedział. Oczywiście może być ale skąd to wynika? Dlaczego kierowcy lubią akurat psy? Pomijając, akurat, że większość normalnych ludzi lubi zwierzęta, większość - co za tym idzie nie wstawianie ich na avatar, bo to przecież oczywiste. Sam lubię psy ale co z tego? Kto ich z resztą nie lubi? Może Ci ludzie, którzy mają tylko z nimi nie miłe wspomnienia z przyszłości (pogryzienia).
Akurat w sytuacji tego forum nie uważam tego zbiegiem okoliczności, ale mówcie sobie co chcecie. Jeszcze raz to powiem - nie wierzę, że avatary na tym forum z psami taki wielu osób to jest zbieg okoliczności i taka wielka miłość do psów niemalże każdego kierowcy.
I nie róbcie ze mnie jakiegoś spiskowca. Po prostu przeglądając/udzielając się na forum tyle razy zobaczyłem avatar psa, że musiałem się zapytać o ten "zbieg okoliczności".
HakirimJP

Postprzez ella » środa 19 listopada 2008, 19:30

nie wierzę, że avatary na tym forum z psami taki wielu osób to jest zbieg okoliczności i taka wielka miłość do psów niemalże każdego kierowcy.

No to ci powiem bo widzę, że spać nie możesz. Swego czasu ogłosiłam konkurs na najładniejszego psa w avatarze :D A konkurs trwa dalej :lol:
ella
Moderator

Postprzez Patsy » czwartek 20 listopada 2008, 15:02

hehehe ella :lol: to bylo dobre :lol: powiedz tylko jaka jest nagroda dla zwyciezcy :D

a tak poważnie to załozyciel tematu robi niepotrzebny szum, bo ja tylko tu kojarze cmana, ktory ma psiaka i rockiego :) no i moja sunia, to 3, chyba, że źle patrze i nie zwracam na takie rzeczy uwagi :wink:
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez HakirimJP » czwartek 20 listopada 2008, 23:02

Patsy napisał(a): bo ja tylko tu kojarze cmana, ktory ma psiaka i rockiego :) no i moja sunia, to 3, chyba, że źle patrze i nie zwracam na takie rzeczy uwagi :wink:

No faktycznie nie zwracasz uwagi na takie rzeczy ja widziałem co najmniej 5 osób. Gdybym zobaczył 3 to bym nie napisał tego wątku. Ella wyżej napisała, że widziała więcej. A ten konkurs to ironia oczywiście? :D
HakirimJP

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka