Podanie o wysłanie prawka

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Podanie o wysłanie prawka

Postprzez MisiaQ » piątek 09 stycznia 2009, 18:07

Witam!

Mam następujący problem... :/
Zdałem prawko, czekałem na jego odbiór jednak gdy zorientowałem się, że trwa to już za długo (ponad 2 tygodnie) postanowiłem się tym bardziej zainteresować. I tak po nitce do kłębka doszedłem do tego, że po zdanym egzaminie moje papiery z WORDu nie zostały wcale wysłane!

Okazało się że problem polegał na tym, że zdawałem dwie kategorie "A" i "B". "B" zdałem, natomiast "A" nie i WORD czeka aż zdam drugą kategorie i dopiero wyśle prawko (jak dla mnie jest to troche dziwne). Dzwoniąc do WORDu dowiedziałem się, że muszę napisać podanie, że rezygnuję z czekania na to aż zdam "A" i że chce aby moje dokumenty zostały wysłane.

I tu tkwi mój problem. Może ktoś się orientuje jak powinno wyglądać takie podanie ? Do kogo je kierować i co powinno zawierać ? Może ktoś już takie pisał ?

Proszę o pomoc.
MisiaQ

Postprzez gemmula » piątek 09 stycznia 2009, 18:28

jeśli zadzwonisz do tego WORDa lub do niego pójdziesz to napewno ci powiedzą ;)
Obrazek
gemmula

Re: Podanie o wysłanie prawka

Postprzez Duszek » piątek 09 stycznia 2009, 18:38

MisiaQ napisał(a):Okazało się że problem polegał na tym, że zdawałem dwie kategorie "A" i "B". "B" zdałem, natomiast "A" nie i WORD czeka aż zdam drugą kategorie i dopiero wyśle prawko (jak dla mnie jest to troche dziwne)

Nie ma w tym nic dziwnego. Przeciez na wniosku podales, ze ubiegasz sie o kategorie A i B, wiec dlaczego po zdaniu egzaminu tylko na B mieli by wysylac dokumenty?

Hmmm... a co do wniosku, moze taki bedzie dobry?

http://word.wloclawek.pl/?id=5
"Rezygnacja z kategorii prawa jazdy"

Ale niech moze lepiej ktos bardziej obeznany potwierdzi.

I pamietaj, ze niestety po zdaniu A, bedziesz musial drugi raz zaplacic za wyrobienie prawa jazdy.
Ósma pasażerka mazdy.
Szczęśliwa posiadaczka kategorii B i C :D
C+E - w trakcie.
A i D - w planach :wink:
Duszek

Powrót do Luźna gadka