ella napisał(a):szybki-wsciekly napisał(a):A skoro zdecydował się kolega nas obrażać publicznie i uważa iż jest zabawny
Odnosze wrażenie że jest właśnie odwrotnie. To Ty zaczynasz obrażać tych co mają odmienne zdanie na ten temat. I na dodatek straszysz banem. Na szczęście nie masz takich uprawnień.
AMEN
A miałem nie wracać już do tego tematu......
AMEN - w kwesti SAFETY CAR
Ale nie ma AMEN na to co napisałaś ELLA.
AMEN 8) to mój znak rozpoznawczy na forach i widzę, że go przytuliłaś :lol:
Musisz jednak wiedzieć ELLA, że AMEN oznacza dla mnie zamknięcie tematu (i jako były admin tak własnie zamykałem tematu)
Po tym co napisałaś nie ma może być AMEN ... i muszę odnieść się to tego co przeczytałem od Ciebie.
Moje zdanie jest takie (jako byłego admina)
ADMINISTRATOR powinien byż ZAWSZE - BEZSTRONNY I OBIEKTYWNY.
Być
sprawiedliwym w tym co pisze i robi.
Bez emocji ....
Brakuje Twojego pytania: Dlaczego tak zareagowałem emocjonalnie na post Xsystoff ??
Skoro tego chcesz to zaraz zobaczysz ELLA, że Xsystoff w tym co pisze nie jest taki biały i prawdomówny jak się Tobie wydaje z warszawskiej odległości.
Szczecin ELLA ma zupełnie inny rytm miasta, innych ludzi, odrębną specyfikę niż Warszawa o czym się zaraz przekonasz.
Cytuję
Czysta amatorszczyna zakonczona banami na wiekszosci for motoryzacyjnych w regionie
Proszę zapytaj Xsystoff na jakichże to forach konkretnie zostaliśmy zbanowani
1) ........................................
2) ........................................
3) ........................................
4) ........................................
5) .......................................
Lista ta pozostanie pusta, bo na żadnym za wyjątkiem forum AK SZCZECIN, którego admin zaczął rozpowszechniąc nieprawdziwe informacje o MEWA TV podobnież jak teraz to robi u Was Xsystoff w swoim poście.
Skoro Xsystoff jest takim autorytetem i jest PROFFESIONAL a my jak to nazwał amatorszczyzna to proszę niech profesjonalnie wypełni w/w punkty.
Niech z tej większości forów na jakie się powołuje wymieni tylko 5.
4 ?
3 ?
2 ?
1 ?
Ani jednego takiego fora nie ma poza AK SZCZECIN, bo na forach jakich się udzielam jestem tak mówią moje ZIOMY ,,wirualne'' ceniony za oryginalność wypowiedzi i stanowisk jakie zajmuje w różnych tematach.
Również w innych słowach które napisał Xsystoff jest sama złośliwość i kłamstwa o czym skoro sobie tego ELLA życzysz napiszę jutro bo dzisiaj jestem umówiony jeszcze na kino.
8) Jutro zgodnie z życzeniem ELLA będzie ciąg dalszy wirtualnego serialu pod tytułem :
,, Xsystoff vs Szybki-Wsciekly''.
Podbijemy skoro tego sobie życzysz ELLA liczbę wyświetleń na tym temacie.
Chyba, że chcesz mnie zbanowac to rób to teraz.
Odpowiadam za publikowanie informacji o imprezach MEWA TV na forach i jeżeli ktoś piszę obraźliwe i kłamliwe słowa o działalności MEWA TV (tak jak to robił kiedyś admin AK SZCZECIN i jego poplecznicy) to reaguje taka jak widzisz.
Jak już wyżej napisałem ... jak ktoś mi w ciemnej uliczce z zaskoczenia strzela z buta w twarz to nie pozostaję dłużny (tak masz rację - nie jestem grzecznym chłopcem)
Więc nie dziw się że napisałem
A skoro zdecydował się kolega nas obrażać publicznie i uważa iż jest zabawny
Przyznaje się iż nie było ładne i piękne, ale było konsekwencją posta Xsystoff.
Jeżeli ktoś jest obraźliwy & złośliwy, rozpowiada nieprawdę w rozmowie ze mną i w otoczeniu osób przebywających w moim towarzystwie myśląc że pozostanie bezkarny, to ja takiego delikwenta sprowadzam szybko do partneru.
Przypominam na koniec iż to Xsystoff obraził MEWA TV swoim postem, a to co ja piszę jest konsekwencją posta Xsystoff.
Fajni ludzie są w tym Szczecinie, nie ?.
Wioska z trawajami a w niej ludzie wzajemnie siebie obrażający i robiący to jeszcze publicznie.
WIRTUALNY EKSHIBICJONIZM - zero skrępowania i hamulców bezpieczeństwa.
WALKI W WIRTUALNYCH KLATKACH - takie atrakcje tylko w Szczecinie 8)
Bawcie się ludzie, pijcie i świętujcie ..., nie przyjeżdzajcie do Szczecinia i nie wchodzcie tu więcej, bo tu same nudy w tym temacie piszą :lol:
Pozdro & peace