Cena w stosunku do samochodu

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Xsystoff » środa 05 sierpnia 2009, 10:13

Cholera, przez tyle lat nikt mnie nie uswiadomil, ze naped na tyl to przezytek. Dziekuje Ci drogi kolego, ze otworzyles mi oczy na ta kwestie. Nie pozostaje teraz nic innego, niz napisac do Mercedesa, Lexusa, BMW, Bentleya, Jaguara, Porsche, Rolls-Royca i innych, ze sa zacofani i zeby natychmiast zmienili swoje tylno napedowe, przestarzale samochody na przednionapedowe. Audi tez jest glupie, bo wciska te swoje quattro niepotrzebnie do mocnych modeli. Trzeba do nich napisac, moze otworza im sie oczy.

Niestety, ale gazetowym madroscia daleko do prawdy. W Fakcie tez napisali, ze ufoludki nawiedzily pana Zenka z Paziemic Dolnych i porwaly mu krowe, myslisz ze to prawda ? :wink:
Xsystoff

Postprzez Pinhead » czwartek 06 sierpnia 2009, 09:09

jasiek23 napisał(a):Nie mówimy o samochodach sportowych o niskim zawieszeniu bo takie to tylko do jazdy w lato, na wiosnę tylko o samochodach "użytkowych".

FWD jest lekkie i tanie, to są jego głowne zalety przekładające się na popularność w autach klasy średniej i niskiej. Polecam artykuł
http://www.autofirmowe.pl/24167,naped_n ... zenia.html
Pinhead

Postprzez Telemaniak19 » piątek 21 sierpnia 2009, 14:51

Pytanie jest powiązane z tym tematem:
ogladajac oferty samochodow z lat 96-99 jest ogromny wybor za kwote 12 tys zl bardzo dobrze wyposazonych samochodow dobrych marek, za rok 2000-2009 lepsze samochody zaczynaja sie od 20 tys zl ptanie mam takie : czytalem ze ma wejsc jakis podatek za starsze roczniki samochodow od max 3 tys zl do 100 zl za nowiutkie z mala pojemnoscią, ja np nie mam 30 tys na nowy zeby placic podatek 100 zl od 2010 r. ale czy oplaca sie kupic za 10 tys auto z 94-99 r. i pozniej w niecaly rok placic powiedzmy 600 zl rocznie za to ze jest stary ?? Jak wyjsc z tej sytuacji? Bo pelno ludzi sprzedaje 10 letnie samochody za male kwoty i pelno ich kupuje tak jakby nic sobie nie robili z tego ze bedzie ten podatek ?? (Pewnie jest tez duzo sprzedajacych auta nowsze ale od 20 tys napewno)
Telemaniak19

Postprzez mk61 » piątek 21 sierpnia 2009, 15:21

Nie będzie takiego podatku. Na pewno nie w najbliższym czasie, więc kupuj co chcesz.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez Telemaniak19 » piątek 21 sierpnia 2009, 16:07

piszą że od 2010 r. ma to wejść....że pracują nad ustawą itp, że za duzo jest starych gratow i za duzo wypadkow...
Telemaniak19

Postprzez mk61 » piątek 21 sierpnia 2009, 16:14

Kto pisze? Gazeta jakaś, czy portale internetowe?

Pracować to sobie każdy nad wszystkim może, ale póki taki projekt nie został zatwierdzony przez sejm, nie ma tematu.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka