Nigdy nie podejrzewałbym radio Zet o rzetelne dziennikarstwo i tworzenie reportaży. To radio jest po to, żeby było miło, lekko i przyjemnie . Taki "Fakt" w eterze. :)
Materiału na forum dużo.
przez skov » środa 21 października 2009, 21:05
przez Ingvar » środa 21 października 2009, 21:40
Radio ZET napisał(a):Spiskowa teoria dziejow jest zabawna. Wymieniliscie tyle kombinacji, ze wiecej sie nie da.
To, ze z mojego IP jest drugi nick nie swiadczy o tym, ze to ja. Pracuja tu setki ludzi. Mam prawo jazdy od dawna i nie musze sie mscic. Znam natomiast wiele przypadkow przegiec na egzaminach, ale nie o atak na egzaminatorow chodzi. JEsli ktos wie, jaki bedzie ostateczny ksztalt materialu jest co najmniej wrozka.
Wyjasnie jeszcze raz. Spokojnie i najprosciej, jak sie da, zeby nie frustrowac innych:
- temat jest zalozony nie po to by czytac, lecz po to, by wylapac potencjalnych rozmowcow. Naturalnym krokiem jest prywatna korespo z autorami postow i prosba o spotkanie.
- bezdyskusyjne jest pojechanie do WORDU i sprawdzenie jak organizm pracuje na zywo. Madrala, ktory to napisal w swoim poscie nie odkryl Ameryki
- zalozenie watku tutaj jest jednym z narzedzi zdobycia informacji. Pisze kto chce, jesli ktos nie ma ochoty - dobranoc
Przestancie wiec prosze spekulowac tylko skupcie sie na meritum. Jesli nie macie nic do powiedzenia - omincie watek.
Jesli ktos zechce skontaktowac sie z nami osobicie wystarczy wyslac swojego maila z informacja o checi kontaktu na :
radiozetzurawia@gmail.com
Dziekuje za wspolprace.