PsychoBadania

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

PsychoBadania

Postprzez PanKracy » wtorek 01 grudnia 2009, 03:23

Witam.Mam taki problem ponieważ kiedyś zostałem zatrzymany i zabrano mi prawo jazdy za jazde po pijanemu (na kacu) :oops: na okres 2 lat...ilość alkoholu nie wielka no ale prawo jest prawem:) Dostałem od policji skierowanie na badania psycho coś tam,nie pamiętam bo właśnie te skierowanie zgubilem.I teraz moje pytanie,co zrobić żeby przejść te badania bez skierowania ? czy mam iść na policje po ponowne skierowanie ? i pyt.drugie czy muszę badania wykonać w ośrodku wyznacząnym przez policje ? gdzieś kiedyś czytałem że moge zrobić gdzie indziej ale ile w tym prawdy ? prosze o odp,kogoś kto ma o tym pojęcie ;] z góry dziekuje i przepraszam za głupote z przed 2 lat :oops:
PanKracy

Postprzez Pajejek » wtorek 01 grudnia 2009, 22:56

Badania psychologiczne wykonuje się w specjalistycznych poradniach. W dużych miastach jest ich kilkanaście bądź więcej. Wystarczy wejść na internet i wpisać frazę "badania psychologiczne" oraz miasto. Skierowanie, które dostałeś od policjantów na pewno nie uprawnia cię do jakiejś zniżki. Podejrzewam, iż wystarczy udać się do takiej poradni i powiedzieć po co Ci takie badania a oni już wszystkim się zajmą.
Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Cyceron.
Pajejek

Postprzez PanKracy » środa 02 grudnia 2009, 01:11

Kompletnie minąłeś się z celem...proponuje jeszcze raz przeczytać pytanie....no ale dzieki za chęci
PanKracy

Postprzez Pajejek » środa 02 grudnia 2009, 22:00

Faktycznie nie dopisałem wyraźnie, iż to skierowanie raczej nie jest Ci potrzebne. Sorki.
Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.
Cyceron.
Pajejek

Powrót do Luźna gadka