Najważniejsze sprawy (wiadomo nie zawsze wszystko da się dowiedzieć)
1. Pierwszy właściciel/firma?
2. Przebieg
3. Rodzaj firmy (restauracja przy budowlanka)
4. Używany w dużej firma/małej firma
Dlaczego to ważne... jedynka... skoro bez problemu da się dorwać ten rodzaj auta od pierwszego właściciela z książką serwisową, to od drugiego nawet nie brać pod uwagę. dwójka... Przebieg... wiadomo wpływa na cenę. Trzy... Rodzaj firmy, ważne bo zależy od tego co było przewożone, wolałbym takie, które woziło lekki do apteki niż cement na budowę. Cztery. Duża firma czy mała firma z doświadczenia wiem że im większa firma, im większa rotacja samochodów tym mniej się dba. W małej firmie gdzie autko było tylko jedno wygląda to inaczej z wielu powodów ale chyba nie czas i miejsce żeby o tym pisać.
Cena wydaję się ok, w miarę w tej cenie kosztują te auta.
Na allegro znalazłem coś takiego
http://moto.allegro.pl/item952431862_fi ... vat_1.html na zdjęciach wygląda ładnie, ale wiadomo wszystko trzeba by było sprawdzić.
Widzę że robią już wersję Seicenta z klimą, wróć sprowadzają... skoro to auto firmowe i w dodatku na krótkie trasy to broń boże nie bierz z klimą. Pracownik ma gdzieś ile Ci auto spali, w takim przypadkach włączy Ci przycisk klimy na stałe nawet jeśli zbytnio nie będzie miało zastosowania.
Pozdrawiam
edit: mile widziane wspomaganie (pomaga bardzo przy częstej jeździe uliczkami osiedlowymi), ale nie wiem czy puścili takie wersję na Polskę że jest wspomaganie a nie ma klimy.