prawo jazdy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

prawo jazdy

Postprzez dorotkafalkiewicz » czwartek 10 listopada 2011, 14:16

Witam
Mam taki mały problem.proszę o odpowiedż w miarę szybko.sytuacja wygląda tak w lipcu dostałam się na program unijny który w całości sfinansował moje prawo jazdy.pierwsze podejscie zarówno do teorii jak i do praktyki mam zapłacone przez unię.chodzi o to że wyjezdziłam już 29 h a mój instruktor powiedzial mi ostatnio ze nie wyda mi dokumentów dopóki nie wykupie dodatkowych godzin jazdy.sprawa wygląda tak że mnie po prostu nie stac na te dodatkowe jazdy ponieważ jestem bezrobotna a w mojej szkole nauki jest 50 zł za godzinę.chciałabym się dowiedzieć co w takiej razie robić?.nie ukrywam że jeśli bede miala już póżniej po egzaminie wykupowac te dodatkowe godziny to jakoś zorganizuje piniądze.zaznaczam że egzamin wewnętrzny zdalam pozytywnie.za odpowiedż z góry dziękuje.
dorotkafalkiewicz

Re: prawo jazdy

Postprzez Borys_q » czwartek 10 listopada 2011, 14:46

Proszę zarządzać przeprowadzenia egzaminu wewnętrznego praktycznego po ostatnich zajęciach, jeśli zakończy się wynikiem negatywnym można negocjować z kierownikiem, jeśli regulamin osk nie przewiduje procedury odwoławczej od egzaminu wewnętrznego zostaje doszkalanie się już za własne pieniądze, proponuje w tym celu zabrać dokumenty i doszkalać się w innym osk.

Może też Pani zarządzać pokazania Pani karty przeprowadzonych zajęć, często jest tak, że jest podpisany już pozytywny wynik praktycznego (żeby szybciej pieniądze od UE dostać) ukrywa się przed osobą szkoloną , w takim przypadku OSK nie ma prawa odmówić wydania dokumentów.

Tylko trzeba sobie zadać pytanie czy jest się gotowym do podchodzenia do egzaminu, bo można tak skończyć:

http://www.tvn24.pl/0,1722757,0,1,wjechala-w-przystanek-cztery-osoby-ranne,wiadomosc.html
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Powrót do Luźna gadka