Prawo jazdy-2 błędy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Prawo jazdy-2 błędy

Postprzez ladakh » piątek 06 kwietnia 2012, 15:05

Witam
Nie byłam pewna, gdzie zadać to pytanie, więc umieszczam je tu.

Odebrałam niedawno prawko. To co wychwyciłam na miejscu to błąd w danych, pani przyjmująca wniosek nie uwzględniła zmiany adresu. Teraz ma w trybie pilnym zmienić dane. Na razie dano mi to prawko z błędnym adresem.
W domu okazało się, że data zrobienia prawka też jest zła :shock: Wydania ok, ale wyrobienia w ogóle jest jakaś z księżyca.
Teraz mam pytanie, czy jak będą robili to poprawione prawko to będą je robili od nowa zupełnie i nie muszę tego zgłaszać (chyba się nie pomylą w tym samym miejscu!?), czy oni tylko skorygują adres a resztę zostawią, tzn wraz z tą złą datą.

Zależy mi na czasie, bo planowałam wkrótce wyjazd, wolałabym już nie zgłaszać kolejnego błędu w obawie, że to jeszcze bardziej wszystko przedłuży. Pomocy
ladakh

Re: Prawo jazdy-2 błędy

Postprzez lith » piątek 06 kwietnia 2012, 20:23

Z księżyca to znaczy jaka? Sprzed kilku miesięcy? Z przyszłości? Bo jeżeli pomiędzy tym jak egzamin zdałaś, a prawko odebrałaś to jest ok.
lith

Postprzez ladakh » piątek 06 kwietnia 2012, 21:12

B- któryś tam luty 2002 (tak było i jest ok)
D- marzec 2002 (końcówka zamiast 2012 napisali 2002 :shock: )
ladakh

Postprzez BOLEKlodz » sobota 07 kwietnia 2012, 16:14

To się nie martw. Chociaż masz większy staż. A tak na serio, to to co masz na dokumencie chyba pochodzi z komputera/ bazy danych, czy coś. Możliwe, że tego nie zauważą przy wyrabianiu nowego dokumentu.
BOLEKlodz

Postprzez ladakh » sobota 07 kwietnia 2012, 18:36

mi ten błąd nie przeszkadza, tym bardziej, że nie chce mi się czekać trzeci raz (2x z ich winy zresztą)
tylko się boję, żebym potem nie miała problemów
ladakh

Postprzez mk61 » sobota 07 kwietnia 2012, 19:13

Sprawdź na nowym dokumencie datę. Jeśli będzie poprawna, to w porządku. Jeśli nie, to wymień znowu dokument. W razie wypadku, kontroli dokumentów wyjdzie brak zgodności i możesz mieć problemy. Raczej nie jakieś wielkie, ale po co się denerwować i tłumaczyć.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Powrót do Luźna gadka