6 nie zdanych egzaminów

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: 6 nie zdanych egzaminów

Postprzez oskbelfer » środa 19 czerwca 2013, 23:00

szerszon Ty nie - dobry, nie - czuły egzaminatorze :) wreszcie się dowiedziałeś, co myślą o Tobie osoby które egzaminujesz hihihi :help: ------- ot cała prawda o egzaminach i egzaminatorach oraz ich zaślepionym i nieludzkim podejściu do zdających..... :lol:
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez szerszon » środa 19 czerwca 2013, 23:32

eLLLka napisał(a):zatem proszę bardzo:
szerszon napisał(a):
eLLLka napisał(a): Prawda jest taka, że jednak my kursanci rozum mamy i szukamy świadomie nie taniej szkoły a skutecznej.

Tia... nie napisze o twojej prawdzie , bo zabrzmiałoby brzydko...ale odpowiem tylko jedno...grupon i podobnej maści burki
taki to rozum i świadomość zaprezentowali kursanci...
Sprzęgła nie umieli wcisnąć po taki "kursie"...ale lewoskręt to wyprawa międzygalaktyczna.
czy tym postem nie stwierdziłem faktu ?
przecież pisząc prawdę nikogo nie obraziłem, tylko oddałem realny stan rzeczy.
I pisze to jako instruktor mający do czynienia na doszkalaniach z osobami po takich "kursach"
szerszon Ty nie - dobry, nie - czuły egzaminatorze wreszcie się dowiedziałeś, co myślą o Tobie osoby które egzaminujesz hihihi ------- ot cała prawda o egzaminach i egzaminatorach oraz ich zaślepionym i nieludzkim podejściu do zdających.....

Byłem , widziałem...wiem co piszę.
Ciekawie będzie na asystenckich.
szerszon

Postprzez rusel » czwartek 20 czerwca 2013, 10:02

Prawda jest taka, że jednak my kursanci rozum mamy i szukamy świadomie nie taniej szkoły a skutecznej

te wypowiedzi naprawde pachną drzewami bananowca.

no to jedna z twojej grupy jak to nazywasz chyba sie wylamala i powiedziala co i jak

"brawo! popieram rekami i nogami! te szkoly powinno sie podawać do sądu, aby je zamykano, zdałam za 10 razem! po każdym egzaminie inna szkoła w celu dodatkowych jazd, ludzie każdy ch.j na swój strój, tak w skrócie mozna określic instruktorów, na palcach idzie policzyc instruktorów kjtórym zależy aby kjursant zdał i czegos sie nauczył, bardzo polecam*** to tam pierwszy raz nauczono mnie jak sie parkuje równolegle tyłem(inne szkóly nie uznały tego za przydatne) to tam nauczono mnie pokonywać łuk bez "automatycznego pilota" itd, w innych szkołach jak juz ktoś napisał odwala sie maniane, liczy sie sztuka i tyle, wyobrażacie sobie że w pierwszej szkole instruktor nie pokazał mi nawet jak sie ustawia lusterka! pod koniec kursu za to robią sie straaasznie mili i oferują zniżke na dodatkowe godziny, bo oczywiscie juz wiedzą że tak uczyli że nie zdasz, wszystkim chcącym robić prawko radze, szukajcie sprawdzonych szkół i nie patrzcie na to że ktos ma 150zł taniej, bo moja chytrość mnie zgubila i ze 150 zł zrobiło sie 1500zł za kolejne niezdane egzaminy ;("

Pisząc o bzdurach mam na myśli jazdę 55km/h w zabudowanym

to jaką proponujesz prędkosc zeby mozna sie przyczepic? 56? czy moze 57?

To, że zacząłem wyprzedzać traktor przed przejściem, ALE upomniałem sam siebie i on podpowiedział "przecież wszystko widać proszę kontynuować manewr". Prawnie to wykroczenie ale jednak w tej sytuacji było wszystko widać i zagrożenie nie istniało.

to dlaczego za ten manewr kierowca otrzymuje 10pkt bez wzgledu czy sa tam piesi czy nie?
rusel

Postprzez oskbelfer » czwartek 20 czerwca 2013, 19:57

rusel napisał(a):
To, że zacząłem wyprzedzać traktor przed przejściem, ALE upomniałem sam siebie i on podpowiedział "przecież wszystko widać proszę kontynuować manewr". Prawnie to wykroczenie ale jednak w tej sytuacji było wszystko widać i zagrożenie nie istniało.

to dlaczego za ten manewr kierowca otrzymuje 10pkt bez wzgledu czy sa tam piesi czy nie?

co Ty rusel chcesz ? przecież na czerownym sygnalizatorze jeśli widaać całe skrzyżowanie i zagrożenie ni eistnieje to ponoć też można jechać :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka