Wiszące maskotki - Modne czy przeszkadzające

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Wiszące maskotki - Modne czy przeszkadzające

Postprzez daghda » środa 02 kwietnia 2014, 20:28

lith napisał(a):Jak dla mnie z zasłaczniaczy na szybie to tylko winietek nie zrywam :P
Obrazek

Kolekcjoner winiet - mam fotę jednego auta z okolicy, którą niedawno trafiłem - były tam winietki z 94 i 95 roku :mrgreen:

== Edyta

Ja mam tylko to :mrgreen:

Obrazek

Krtek czasem szpaka zza kiery :lol:

Obrazek

Osobiście, nie lubię jak coś wisi mi z lusterka ale wisi mi to, czy inni mają i nie krusze o to kopii :mrgreen:
Není nutné plakat nad rozlitým mlékem - vždyť to není pivo. | Kultura kulturą, lecz prawo i zdrowy rozsądek ponad wszystko.

Była Lancia Lybra SW, jest Seat Ibiza II FL 1.9 SDI - Kapitan Snuja :D

Obrazek
daghda

Postprzez lith » środa 02 kwietnia 2014, 20:54

@daghda
Też bym takie chciał :D Na zdjęciu mam 2007-11, niestety większej kolekcji nie było nigdy, bo kamyk rozwalił szybę. Teraz marne 4 sztuki są :/ Szkoda, bo fajnie wyglądały i ciekawe były reakcje sprawdzających :mrgreen:
lith

Postprzez MRCORDIE2357 » czwartek 03 kwietnia 2014, 10:22

maryann napisał(a):Ja to nawet naklejkę rejestracyjną przyklejam tam, gdzie szyba jest zaczerniona... !
Żartuję.
A le tylko pokiwać jak ten piesek głową z politowaniem nad wiocha tuning i ślichtowaniem.

He he :-D dokładnie, masz rację ;-)
MRCORDIE2357

Postprzez daghda » czwartek 03 kwietnia 2014, 14:39

lith napisał(a):@daghda
Też bym takie chciał :D Na zdjęciu mam 2007-11, niestety większej kolekcji nie było nigdy, bo kamyk rozwalił szybę. Teraz marne 4 sztuki są :/ Szkoda, bo fajnie wyglądały i ciekawe były reakcje sprawdzających :mrgreen:

Najwięcej miałem... cztery. Czeską (roczną), słowacką, słoweńską i austriacką. Osobiście nie widze sensu ich kolekcjonawnia :D W Rybniku widziałem delikwenta, co miał rząd austriackich winiet pod blendą na szybie oraz rząd czeskich przy prawym słupku :mrgreen:

Co do czeskich winietek - nie wożę ich bo czeski kodeks mówi wyraźnie, że na szybie ma być tylko aktualna winieta, żadne śmieci :mrgreen:
Není nutné plakat nad rozlitým mlékem - vždyť to není pivo. | Kultura kulturą, lecz prawo i zdrowy rozsądek ponad wszystko.

Obrazek
daghda

Postprzez lith » czwartek 03 kwietnia 2014, 14:59

Do mnie się nikt nigdzie nie przyczepił, ani ze względu na ilość, ani miejsce przyklejenia. Z europejskich brakowało mi Szwajcarii.
lith

Postprzez daghda » czwartek 03 kwietnia 2014, 15:46

lith napisał(a):Do mnie się nikt nigdzie nie przyczepił, ani ze względu na ilość, ani miejsce przyklejenia. Z europejskich brakowało mi Szwajcarii.

Jeszcze :mrgreen: 8)

Obrazek
daghda

Postprzez lith » czwartek 03 kwietnia 2014, 16:53

No jeszcze, postaram się w tym roku szwajcarską dokleić :P (bo, że ktoś mi będzie robił problemy to nie sądzę ;) )
lith

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka