Reklama na samochodzie

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Reklama na samochodzie

Postprzez Magik » piątek 08 listopada 2013, 11:06

Słyszałem, że jak da się nakleić na swojego Demona Szos jakąś reklamę, to całkiem przyzwoity pieniądz można wyciągnąć.
Słyszał ktoś o takim interesie? A może ktoś nawet trzepie już na tym grube miliony?
Magik

Re: Reklama na samochodzie

Postprzez Radhezz » sobota 09 listopada 2013, 16:33

Miliony? Parę złociszy na miesiąc, o ile masz udokumentowane że dużo jeździsz (po mieście). Interes dla taksówkarzy.
[A][B][BE][C][CE][D][DE]
Pojazdy uprzywilejowane ABCD
Jeśli nie przeklinasz w trakcie prowadzenia samochodu, to znaczy, że prawdopodobnie należysz do tej grupy kierowców, na których my wszyscy przeklinamy.
Radhezz

Postprzez rekaw » czwartek 12 grudnia 2013, 16:18

Hehe, no na pewno nie jest biznes życia. Jakieś tam grosze skapną, ale nie spodziewaj się kokosów. Nie wiem czy cała akcja jest warta zachodu.
Zapnij pasy!
rekaw

Postprzez Basak » czwartek 12 grudnia 2013, 17:11

Albo niezły pomysł na własny biznes :) Trzeba tylko zadbać m.in. o jakość oklejenia samochodu. Mój znajomy skorzystał z usług agencji reklamowej Trzy Słowa http://www.trzyslowa.pl/oklejanie-pojazdow i super to wyszło. Kokosów może nie zarabia, ale póki co nie narzeka.
Basak

Postprzez Borys_q » czwartek 12 grudnia 2013, 17:19

Hehe, no na pewno nie jest biznes życia.

Z pięć lat temu była moda na reklamę jakiegoś ustrojstwa z alg czy czegoś innego reklama miała przynosić 600 PLN na miesiąc właściciel firmy pobrał od kierowców kaucję i przepadł.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez Radhezz » czwartek 12 grudnia 2013, 17:35

Realia są takie jak pisałem - ja bym osobiście nie zdecydował się na oklejenie auta, jeśli już to naklejkami magnetycznymi do ściągnięcia w kilka sekund.

Porządne oklejenie pojazdu kosztuje, i to sporo - wiem ile np. kosztuje oklejenie wozu strażackiego. Więc nie ma lekko.
[A][B][BE][C][CE][D][DE]
Pojazdy uprzywilejowane ABCD
Jeśli nie przeklinasz w trakcie prowadzenia samochodu, to znaczy, że prawdopodobnie należysz do tej grupy kierowców, na których my wszyscy przeklinamy.
Radhezz

Postprzez adek123 » wtorek 21 października 2014, 09:01

Szanse pewnie zawsze są, ale według mnie - strasznie słabe...
Zwykle w reklamę na samochodach idą firmy, które mają swoją własną flotę aut i mogą ją obkleić nie ponosząc żadnych dodatkowych kosztów, bo nikomu nie muszą płacić a samochody i tak jeżdżą i to zazwyczaj o wiele więcej niż w przypadku zwykłych, prywatnych osobówek. Podejrzewam że nawet jeśliby CI się udało znaleźć chętnego do takiej reklamy, to nie zapłaciłby Ci wiele...
carpe diem
adek123

Powrót do Luźna gadka