Co z dokumentami w WORDzie?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Co z dokumentami w WORDzie?

Postprzez Vella » czwartek 29 grudnia 2005, 09:42

Załóżmy, że nie zdam egzaminu (odpukać) i odpuszczę sobie, nie zapiszę się na nowy termin.
Co wtedy się stanie z moimi dokumentami w WORDzie? Mogę odebrać? Może za pół roku, albo za rok postanowię podchodzić jeszcze raz (a może nie), niekoniecznie w tym samym ośrodku.
Czy papiery zostają na wieczność, nie wydadzą mi ich do ręki tylko przeslą pocztą dopiero jak zgłoszę chęć zdawania w innym ośrodku?
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez Agawa » czwartek 29 grudnia 2005, 09:54

Załóżmy, że nie zdam egzaminu (odpukać) i odpuszczę sobie, nie zapiszę się na nowy termin.

Przebrzmiewa mi tu nutka poweredjj.On tez cały czas sobie krakał że nie zda i wkońcu nie zdał.
I nie odpuszczaj sobie tak łatwo...jak nie zdasz za pierwszym to zdasz za nastepnym :D

A co do dokumentów to najlepiej to zadzwoń sobie do WORD-u i tam sie wszystkiego dowiesz.Ja bym tak na Twoim miejscu zrobiła.Tam uzyskasz wiadomości z pierwszej ręki.
Agawa

Postprzez cappricio » czwartek 29 grudnia 2005, 10:17

a mi sie wydaje, ze chodzi o papierek o stalej, niepogarszajacej sie wadzie ;P a raczej o jego wymiane na takowy ;P

i wydaje mi sie tez ze jak juz zlozysz papiery do Wordu to ich nigdy wiecej nie widzisz :hmm: nawet przy zmianie wordu, w ktorym chcesz zdawac to wordy przesylaja miedzy soba... :)
cappricio

Postprzez Vella » czwartek 29 grudnia 2005, 10:24

cappricio - nie, nie chodzi o wymianę papierka. Ten mogłabym donieść i zażądać jego przyjęcia w okienku. Ale i tak nie ma na to już czasu.

Nie chcę krakać, ciągle liczę na to, ze zdam pierwsze podejście. Po prostu nie jestem przygotowana do zdawania "po nowemu" i zapewne nie bedę podchodzić ponownie. A przynajmniej nieprędko. Czy WORD będzie trzymać moje dokmenty w nieskończoność? Bo może za rok, albo za pięć lat (czy ile tam do przeterminowania się kursu będzie) zdecyduję się znów zdawać.

Agawa - zadzwonię jak będę w Lublinie. Chociaż czegokolwiek tam się dowiedzieć to ... ech.
Vella

Postprzez Sławek_18 » czwartek 29 grudnia 2005, 10:34

odsyłaja do wydziału komunikacji
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Vella » czwartek 29 grudnia 2005, 10:38

Sławek_18 napisał(a):odsyłaja do wydziału komunikacji

O to mi chodzi. Wydział komunikacji? A co dalej? Będą tam leżały? Jak długo? Do czasu nowego egzaminu? Niezależnie od tego kiedy to nastąpi? Nie przepadną, nie ulegną zniszczeniu? Nie ma mozliwosci ich odbioru osobiście?
Vella

Postprzez Sławek_18 » czwartek 29 grudnia 2005, 10:41

no musisz do nich sie wtedy pofatygowac do WK (chyba Ci nie wydadza tylko musisz ich "poprosic" o przeslanie do Morda. ) jak dlugo? Jak dlugo bedzie wazny Twoj kurs.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez wiruswww » czwartek 29 grudnia 2005, 13:14

jak składasz papiery w WORD to już ich się nie zobaczy, nie ma takiej mozliwosci, wszystko jest załatwiane bez twojego udziału,
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Powrót do Luźna gadka