"różowe okulary"

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Vella » czwartek 12 stycznia 2006, 12:05

poweredjj napisał(a):
A Ty pomyslalas jak sie poczula, gdy napisalas jej imie z malej litery?
LOL

Milena to być może jej imię, ale 'milena' to nick.
Sama wybrała sobie taki nick, zarejestrowała go pisząc małe 'm' (a jest na forum możliwośc rejestracji duzych liter - dowodem mój nick), więc nie widze powodu by go zmieniać.
tak jak piszę poweredjj, czy np. ella - chociaż przecież to też nick od imienia ;)
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez poweredjj » czwartek 12 stycznia 2006, 12:11

Zdradze Ci pewna tajemnice, Vello.

Nie dlatego uparcie pisalem, ze chcialem zepsuc Milenie zabawe i radosc - dziewczyna zasluzyla i prawde mowiac jestem pod wrazeniem (bo dokonala tego, co mnie sie nie udalo i nie uda).

Chcialem po prostu zobaczyc, czy absolutnie kazdy bedzie mnie atakowal - i okazalo sie, ze nikt nie zwrocil uwagi na argumenty, ktore pisalem. Wy mysleliscie ze oto otrzymaliscie powod, dla ktorego warto usunac "zgorzknialego odmienca". Ale prawda jest taka, ze to raczej ja zobaczylem jacy naprawde jestescie - ze bedziecie zawsze trzymac strone osoby popularnej. Cala dyskusja byla pretekstem do zobaczenia, jacy potraficie byc bezwzgledni i nieczuli.

Podobnie sprawa sie ma z wiekszoscia dyskusji tu - wiedzialem ze dyskutujac z tlumem w pojedynke nie mam szans. Co wiecej, zawsze znajdowal sie ktos, kto dawal rady w stylu "glowa miedzy glana a kraweznik", albo inny ktory wyzywal od "debili". I wcale sie nie dziwie, ze takich osob nikt nie upomina, nikt nie straszy banem. Bo to chwalebne zwymyslac ordynarnie "odszczepienca" (ktory sie swojej odmiennosci nie wstydzi).
11.03.2006 - moj szczesliwy dzien, 6 podejscie

:: forumowy specjalista ds. przypadkow beznadziejnych ::
poweredjj

Postprzez Sławek_18 » czwartek 12 stycznia 2006, 12:42

Gratuluje,
Ja teraz ide spalic swoje prawko bo egzaminator poscil mnie mino skretu w lewo z prawego pasa ruchu (na jednokierunkowej) Ruszaniu z piskiem przu sliskiej nawierzchni. I wogole jezdzilem 23 min. zamiast 25 Ech ide sie chlastac i zapisac sie na nowo na egzamin.

No nic tak bywa, ciezko, ale tak bywa. Trudno sie mowi. Życzcie mi powodzenia na nowym egzaminie, mam nadziej, ze egzaminator pozwoli mi wkoncu jechac 40 min. a nie 38min.

naszk kofany djj poprostu jest prowokatorem i tyle. Trudno mi jest patrzec na Jego posty i nie odpowiedziec na nie.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Wiedźma » czwartek 12 stycznia 2006, 12:47

A wiecie, co?
Ja dwa razy źle się zatrzymałam na łuku i egzaminator mi to podarował. I jeździłam tylko 15 minut po mieście.
Cholera....... czyli ja dalej nie mam prawka tak naprawdę...... buuuuu....
Tylko, cholewcia, piąty egzamin mi się w takim razie szykuje :?
BYKOM STOP! Poprawna pisownia i ortografia w Internecie.
Wiedźma

Postprzez poweredjj » czwartek 12 stycznia 2006, 12:50

Sami przyznajecie, ze nie zasluzyliscie na prawko :).
Jednych oblewaja po 1 probie na luku, innym daja 3.
A Wy tyle mowicie o uczciwosci - brawo!

poweredjj

Postprzez Vella » czwartek 12 stycznia 2006, 12:52

odebrać wam te prawka, (i dać je mnie, nie będę miała wyrzutów sumienia, słowo),
i wybatożyć publicznie trzeba! :P

Ponieważ ja i poweredjj nie mamy niesłusznie przyznanego prawka to jesteśmy "bez winy" i dokonamy egzekucji. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vella

Postprzez poweredjj » czwartek 12 stycznia 2006, 12:53

Vella, spoko - bo jeszcze Tobie zaloza ankiete :lol: .

poweredjj

Postprzez Wiedźma » czwartek 12 stycznia 2006, 12:55

To nie jest nieuczciwość - to jest po prostu szczęście trafienia na ludzkiego egzaminatora.
Trzy razy, rozumiesz trzy razy oblałam na placu za jakąś durnotę. A potem trafiłam na egzaminatora-człowieka, który nie ulewał za 10 cm, których nie dojechałam na łuku przodem.
A potem nie było żadnych błędów, bo jestem pewna, że za przejechanie na czerwonym albo jakies wymuszenie nie było by litości.

tylko po co ja sie tłumaczę?!

Aha, z niewiadomych przyczyn teksty Velli zupełnie mnie nie wkurzają (moze dlatego, ze mam wrażenie pisane są z humorem a nie z zawiścią), w pzreciwieństwie do pana p.
Wiedźma

Postprzez poweredjj » czwartek 12 stycznia 2006, 12:59

Wiedzma: nareszcie napisalas cos normalnie, bo ostatnio w moja strone pisywalas tylko "no comments" albo cos o "podskoczeniu cisnienia".

Nikt nie kaze sie Tobie tlumaczyc oczywiscie. Ja sam wcale nie uwazam ze ktokolwiek powinien wyrzucic prawko, bo egzaminator mu przepuscil bledy. Zreszta to Sławek_18 wrocil do tematu, bo ja juz napisalem czemu drazylem te dyskusje.

Jak to Ymonm madrze powiedzial - "mnie to lotto". Robta co chceta, a ja wbrew pozorom ciesze sie ze Milenka zdala ten egzamin (mimo ze jest nieludzko trudny).

poweredjj

Postprzez Wiedźma » czwartek 12 stycznia 2006, 13:04

poweredjj napisał(a):Wiedzma: nareszcie napisalas cos normalnie, bo ostatnio w moja strone pisywalas tylko "no comments" albo cos o "podskoczeniu cisnienia".

Sorry, ale ja kiedyś tak pisałam do ciebie, ale ty w swym zaślepieniu widziałeś tylko to, co widzieć chciałeś. Co ci sie spodobało? Ze napisałam, za którym razem zdałam? Pisałam o tym wielokrotnie, rónież w twoich marudząco-pesymistycznych wątkach.
Nadal uważam, ze zasługujesz an bana i masz poważne problemy ze sobą. I nadal skacze mi ciśnienie jak czytam twoje wypowiedzi.
Wiedźma

Postprzez Agawa » czwartek 12 stycznia 2006, 13:11

Gratulacje Milenko :lol: szerokiej drogi Ci życzę.

A Tobie poweredjj to nawet jeśli zdasz, a nie zdążysz do tego czasu dostac tego bana to pewnie nikt nie pogratuluje
:?
Agawa

Postprzez Vella » czwartek 12 stycznia 2006, 13:11

poweredjj napisał(a):Vella, spoko - bo jeszcze Tobie zaloza ankiete :lol: .

wow, miałam już własny wątek a teraz jeszcze szansa na ankietę. :jupi:
robię karierę - hohoho
nieważne co piszą, byleby nie przekręcili twojego nicka :lol:

A Wiedźmie się dziwię, podobno mam talent do wnerwiania ludzi. Wrodzony. :oops:

Swoją drogą jak to dobrze, ze oblałam na łuku, egzaminator był ludzki i sam zwolnił mi ręczny przy ruszaniu, mówiąc "nie trać dla mnie głowy" ;)

A pisząc już powaznie:
Ciekawe jak to będzie z tymi kamerami. Powaznie pisałam o tym unieważnianiu egzaminów. Strach pomyśleć. Kiedyś liczyłam na to, ze kamery sprawią, ze egzaminator będzie się "lepiej zachowywał", ale może to nam też zaszkodzić. Trochę się tego obawiam, a Wy?
Vella

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka