przez MRP » wtorek 28 lipca 2009, 09:46
Witam również zostałem oszukany przez ta szkołe jazdy. Powiem Wam, że zrobiłem szczegółowo sprawdzenie szkoly i moge Wam powiedziec, ze wszytko to jedna wielka sciema. Sam nie moge odzałowac, ze dopiero teraz sprawdzilem informacje szczegolowo w internecie etc.
Szkola ma gdzies kursantow, o czym w sumie kazdy z wlasnego doswiadczenia wie, a wszytkie informacje na fora to jedna wielka manipulacja wlasciciela. Jesli poczytacie na innych forach wypowidzi broniace szkoly i porownacie je z wypowiedziami z tego forum to latwo stwierdzicie, ze pisala je jedna osoba, najprawdopodobniej wlasnie wlasciciel. Wszystkie rozmowy przez telefon z wlascicielem to tez jedna wielka sciema, w rozmowie ze mna powidzial, ze matka ma problemy zdrowotne i przez to problemy z jazdami, komus innemu powiedzial, ze dziecko mu prowali, jeszcze inna sciema, ze zona go wyroblowala, a teraz sezon urlopowy i oczywiscie co? kolejna wymowka... nie wiem, jak czlowiek, ktory ma taka sytulacje moze jechac sobie spokojnie na urlop.......
<&%#$@>*
i teraz pytanie moi drodzy co z tym robimy? jesli chodzi o nowa firme i te jazdy to zapewne tez jest sciema, ktora ma dac mu troche czasu ;/ czy ktos mial juz te jazdy? i nie chodzi mi tutaj o uzytkownika "malenstwo17-91", bo Robert choc raz moglbys sobie pozwolic na szczerosc podpisac sie normalnie i wyjasnic rzeczowo cala sytulacje i wywiazac sie w najblizszym czasie z kursu i ludzie wtedy byliby zadowoleni i postepowania by wycofali i nie mialbys juz wiekszych problemow, tylko musisz ciagle bawiac sie w manipulacje ludzmi...
jesli ktos ma jakiekolwiek info bardzo prosze o kontakt: gg 2436285
pisac nawet jesli jestem niedostepny z pewnoscia odpisze
Ostatnio zmieniony niedziela 11 października 2009, 19:14 przez
MRP, łącznie zmieniany 1 raz